MUĞLA ÜNİVERSİTESİ AÇIKLADI! DENİZANALARI KANSER İÇİN UMUT OLDU MUĞLA ÜNİVERSİTESİ AÇIKLADI! DENİZANALARI KANSER İÇİN UMUT OLDU

Aaron James, Haziran 2021’de yüksek voltajlı hatlarda bakım işçisi olarak çalışırken yüzü, elektrik taşıyan bir kabloya değmiş ve 7 bin 200 voltluk ölümcül bir elektrik çarpmasından sağ kurtulmuştu ancak James’in sol gözü, dirseğin üstünden sol kolu, tüm burnu ve dudakları, ön dişleri, sol yanak bölgesi ve kemiğe kadar çenesi olayda ciddi biçimde yaralanmıştı. Ameliyata alındı.

 YU Langone Health, ameliyatla ilgili bilgi vererek, “27 Mayıs’taki ameliyat yaklaşık 21 saat sürdü ve Yüz Nakli Programı Direktörü Dr. Eduardo D. Rodriguez ve Prof. Helen Kimmel liderliğindeki 140’tan fazla cerrah, hemşire ve diğer sağlık çalışanından oluşan bir ekip katıldı” dedi. 

Aaron James’e nakledilen tam gözün henüz görüp göremeyeceğini bilmediklerini belirten doktorlar, “Nakledilen sol gözde, gözün arka kısmında ışığı alan ve görüntüleri beyne gönderen retinaya, doğrudan kan akışı da dahil olmak üzere olağanüstü sağlık belirtileri görüldü” dedi.