Çameli Belediyesi Kültür ve Turizm Danışma Ofisindeki çalışmaları ve insan üstü çabalarıyla Çameli ve Elmalı Mahallesi'nin tanıtımında büyük rol oynayan İbrahim Putgul ile Çameli ve Elmalı Mahallesi hakkında konuştuk. Konuşmamız sırasında tabiki Elmalı Mahallesi'ndeki birbirinden değerli işletmeleri de gezip görme fırsatı yakaladık.

Denizli'nin Çameli ilçesine bağlı Elmalı Mahallesi, son yıllarda Çameli'nin büyük gelişim göstermesi ile birlikte ilçenin önemli noktalarından biri haline geldi. Çameli merkeze 20 kilometre mesafede bulunan Elmalı Mahallesi, Türkiye'nin Alabalık üretiminin yüzde 20'sinden fazlasının yapıldığı Elmalı Mahallesi, yurt dışına gerçekleştirdiği alabalık ihracatıyla da hem bölgeye hem de ülkemize ekonomik anlamda bir katkı sağlıyor. Çameli'de yetişen ürünlerin coğrafi işaretlerini aldıklarını belirten İbrahim Putgul, vatandaşlarımızı uyararak, coğrafi işareti olmayan ürünleri satan sokak veya pazarlardaki satıcılara itibar etmemelerini istedi.

ELMALI'YA NASIL GELİRİM, KONAKLAMA İÇİN NASIL REZERVASYON YAPTIRIRIM?

Çameli Belediyesi ve işletme sahibi vatandaşlar, bölgenin kalkınması adına ortak çalışıyor. Bu sayede herhangi bir tesisten hizmet almak için o tesise ulaşmaya çalışmanız gerekmiyor, aşağıdaki iletişim kanallarından, size en uygun kokaklama ve/veya aktivite seçenekleri sunuluyor.

İnternet üzerinden;  www.camelitour.com adresinden,

Telefonla bilgi almak için; +90 555 100 2048 numaralı telefondan hizmet almanız mümkün.