Of ilçesinde kuyumcu dükkanı işleten ve oto galericilik yapan Abdullah Sakal, Sürmene ilçesinde Karadeniz sahil yolunda sağ şeride park ettiği aracının içerisinde başından tek kurşunla vurulmuş halde ölü bulundu. Olay yerinden geçen vatandaşların ihbarı üzerine 112 Acil Servis ile polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan belirlemeden Sakal'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi.

KARDEŞİNİ ARAYIP "İNTİHAR EDECEĞİM" DEMİŞ

Edinilen bilgiye göre, Abdullah Sakal'ın canına kıymadan önce kendinden küçük erkek kardeşi M.S.'yi aradığı ve "intihar edeceğim" diyerek telefonu kapattığı öğrenildi. Ağabeyinden aldığı telefonla şok geçiren M.S., daha sonra ağabeyinin ölüm haberini aldı.

KUYUMCUDAN MİLYONLARCA LİRALIK ALTIN ÇALDILAR KUYUMCUDAN MİLYONLARCA LİRALIK ALTIN ÇALDILAR

Aldığı haberle yıkılan M.S.'nin hemen olay yerine giderek ağabeyinin intihar ettiği aracın arka kapısının camını kırıp kapıları açtığı öğrenildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Of ilçesinde kuyumculuk ve oto galericilik yapan Abdullah Sakal'ın ölüm haberi, çok sevildiği çevresi tarafından da üzüntüyle karşılandı. Abdullah Sakal'ın cansız bedeni Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA