Ev hapsinde olan ve programa katılma talebinde bulunan Ayvatoğlu, özellikle sosyal medyada çok konuşulan, ilk ifadesinde söylediği "pudra şekeri" ifadesine ilişkin "partiyi üzmemek adına aklına ilk gelen açıklamayı yaptığını" söyledi.

KUMPAS KURULDUĞUNU ÖNE SÜRDÜ

Alkol de sigara da kullandığını, ancak kötü örnek olmaması adına bunları sosyal medyada paylaşmadığını, yalnızca 15-20 yıllık arkadaşlarıyla ortak WhatsApp sohbetinde paylaştığını söyleyen Ayvatoğlu, kendisine kumpas kuranların görüntüleri kamuoyuna yaydığını öne sürdü.

"ÖZEL KALEMDEN MEMUR OLMADIM"

Kastamonu'da oto alım - satımıyla ilgilendiğini, bunun yanı sıra belediye personeli olarak çalıştığını anlatan Ayvatoğlu, "Ben özel kalemden memur olmadım. 2017 sonuna kadar şirkete bağlı işçi olarak çalıştım, daha sonra şirketten istifa ederek sözleşmeli memur olarak devam ettim" dedi.

"CUMHURBAŞKANIMIZI ÇOK SEVİYORDUM"

Bu dönemdeki başarılarının ortada olduğunu söyleyen Ayvatoğlu, "Ben bir lider sevdim, onun inandığı yolda hareket etmek istedim. Sayın Cumhurbaşkanımızı çok seviyordum. O camianın içerisinde ne görev verilirse yapma gayretim oldu. Yaşamayı da çok seviyordum" diye konuştu.

"EN İYİ HAYATI YAŞAMAK İSTİYORDUM"

Kastamonu Belediyesi'nin 2019 yerel seçimlerinde MHP'ye geçmesinin ardından 6-8 ay çalışmadığını, olayın şokuyla şehir değiştirmek istediğini ve Ankara'ya geldiğini ve burada AK Parti Genel Merkezi'ne girmek için çabaladığını anlattı. Disiplinli olduğunu ve çok çalıştığını anlatan Ayvatoğlu, "En iyi hayatı da yaşamak istiyordum, ekonomik olarak Ankara'ya geldiğimde büyük siyasi liderlerle daha fazla temas ettiğim için benim Instagram'da oluşturmuş olduğum imaja inanılmaz teveccüh artmaya başladı" diye konuştu.

"FARKLI SİHİRLİ KELİMELERLE ALDANDIK"

Kongre döneminden spora genel merkezden ayrılıp galeri işine odaklanmayı planladığını söyleyen Ayvatoğlu, uyuşturucu kullanımına kendisini "kötü arkadaş çevresinin ittiğine" işaret etti ve "Farklı sihirli kelimelerle aldandık" diye konuştu.

"HAMZA BEYİN TELEFONU BANA VERMİŞLİĞİ YOK"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın telefonunu tutarken çekilen görüntüleri de kamuoyuna yansıyan ve Dağ'a danışmanlık yaptığı öne sürülen Ayvatoğlu, Dağ'a danışmanlık yapmadığını söyleyerek, "Hamza Bey'in telefonu bana vermişliği yok, telefon titrediği ve konuşmaya zarar verdiği için masadan aldım. Çıkışta da iade ettim" ifadelerini kullandı.

"SOYLU'DAN ÖZÜR DİLİYORUM"

TARTIŞTIĞI HAMİLE EŞİNİ BIÇAKLAYIP ÖLDÜRDÜ TARTIŞTIĞI HAMİLE EŞİNİ BIÇAKLAYIP ÖLDÜRDÜ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla da fotoğrafları kamuoyuna yansıyan Ayvatoğlu "Sayın Süleyman Soylu'yu çok seviyordum, sevdiğim için paylaşım yapıyordum, fotoğraf çektiriyordum, emek sarf ediyordum. Onun tebessümüne vesile olayım derken, üzülmesine vesile olduğum için çok pişmanım ve ondan çok çok özür dilediğimi ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

"EN İYİ HAYATI YAŞAMAYA ÇALIŞIYORUZ"

"AK Parti çevrelerinde zenginleşme ve sosyal medya paylaşımları çok konuşuluyor. Buna ne diyorsunuz?" sorusuna "En iyi fotoğrafları paylaşmaya, en iyi hayatı yaşamaya çalışıyoruz" diye cevap veren Ayvatoğlu, gençleri de uyararak, "Madde ve sosyal medyada kendini farklı gösterme gibi bir yolda, arayışta olma içinde kimsenin olmaması gerekiyor. Ben yılda bir hafta tatil yapıyordum. Bir yıl vermiş olduğum mücadelenin sonunda bütün imkanlar doğrultusunda harcamalıyım diyordum" şeklinde konuştu.

"EKONOMİK OLARAK ÇOK FAZLA TATMİN EDİYORDU"

Mal varlığı noktasına da değinmek istediğini ifade eden Ayvatoğlu, Ankara'da kirada oturduğunu, Kastamonu'da 3 dairesinin olduğunu, iki tane ortağının bulunduğunu ve bütün mal varlığını otomobile yatırdığını söyledi. Galericilikten geldiğini ve bu işi iyi yaptığını söyleyen Ayvatoğlu, "Burada milyon dolarlar falan konuşuluyor da öyle bir durum söz konusu değil. Ekonomik olarak 30 bin TL, yeri geliyor daha fazla kazandığım da oluyor. Ekonomik olarak çok fazla tatmin ediyordu" dedi. Ayvatoğlu, AK Parti'den temsili bir rakam aldığını, onunla da ihtiyacı olan insanlara destek olduğunu anlattı.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN KARŞISINA BÖYLE ÇIKMAK İSTEMEZDİM"

"Ben bir adamı seviyordum, onun peşinden ilerleyip ona bir nebze destek olmak istiyordum" diyen Ayvatoğlu, "Gerçekten çok özür diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın böyle karşısına çıkmak istemezdim'' ifadelerini kullandı. "Ankara'da tanınmanın ticareti faaliyetine etki göstereceğini" söyleyen Ayvatoğlu, "Siyasi bir beklentim yoktu. Ankara'da sevdiğim camianın içerisinde nitelikli insanlar tanıyıp, hızlı çevre edinebilmek için partide görev yaptığını" şeklinde konuştu.

"BİR MADDEYE GİZLİ İSİM VERİP PAYLAŞMADIK"

Alacaklı olduğu 15-20 yıllık bir arkadaşı tarafından başka ortak arkadaşları aracığılıyla tehdit edildiğini öne süren Ayvatoğlu, "Gerekli şikayetleri yapacağım. Bir maddeye gizemli bir isim verip şifre doğrultusunda bunu kendi aramızda paylaşmadık. 15-20 yıllık bir arkadaşınızla neler konuşursunuz, bunu kimler anlayabilir, grupta olanlar anlayabilir'' diye konuştu.

Ayvatoğlu "Dost sandığım insanların kalleş bir tuzağına düştüm. Bütün hayatımı mahvettiler. Üzgünüm, mağdurum bu durumda" ifadelerini kullandı.

Kaynak: SonDakika