Olay, Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi 622 sokak üzerinde yer alan apartmanın giriş katında yaşandı. 13 yıldır aynı evde yaşayan Halil Karanfil, çarşamba günü sabah saatlerinde ayağının ağrıdığı için komşularından yardım istedi.


Komşularının yardımıyla hastaneye götürülen Karanfil, tedavisinin ardından evine döndü. Daha sonra Karanfil'den haber alamayan ve evinin ışığının dün akşamdan bu yana açık olduğunu fark eden komşuları, bugün akşam saatlerinde kapıya gelerek pencereden içeri baktı. Halil Karanfil'in salonda hareketsiz yattığını gören komşuları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Kısa sürede olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Savcılıktan alınan izinden sonra itfaiye ekipleri kapıyı kırıp sağlık ekipleri içeri girdi. Yapılan incelemede Halil Karanfil'in yaşamını yitirdiği tespit edildi.


Acı haberi duyup olay yerine gelen Karanfil’in ablası Nihal Yağmurcağ, "Ah garip kardeşim benim" sözleriyle gözyaşı döktü. Yağmurçağ’ı yakınları ve komşuları teselli etti. Karanfil'in öldüğü salonda 5 yıl önce de birlikte yaşadığı annesinin vefat ettiği öğrenildi. Olay ile alakalı soruşturma başlatılırken, Halil Karanfil’in cansız bedeni, ölüm sebebinin tespiti için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

HIRSIZ VE ONU YAKALAYAN POLİS EVDE MAHSUR KALDI HIRSIZ VE ONU YAKALAYAN POLİS EVDE MAHSUR KALDI

Kaynak: İHA