Kısa adı olarak Ayça Medya Grubu ( A Haber Ajans ve Sonvakit haber ) sitelerinin yanı sıra Türkiye'nin en kapsamlı ve güncel siteleri olan çok sayıda haber servisi yaparak ajanslık hizmetleri vermektedir. 

ahaberajans.com ve sonvakit.com uzantılı Türkiye'nin en fazla izlenen ve takip edilen medya gruplarının başında yer almaktadır.

Merkezi İstanbul ve Ankara olmaz üzere Türkiye’nin bir çok ilinde temsilcilik ağı ile hizmet veren Ayça Haberleşme ve Yayıncılık ( Ayça Medya Grup ) bir çok fahri muhabiri ve köşe yazarları ile hizmet vermektedir.

Ayça Haberleşme ve Yayıncılığın Yönetim Kurulu Üyesi olan ve A Haber Ajansınında Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Gazeteci Ferhat Aydoğan idaresinde hızla büyüme akışını sağladı. 

Milli sermayemiz olan dilimizden, yatırımlarımıza kadar yerliyi, yereli; hem güçlendirmek hem de güçlenmek adına yola çıkmış ; projelerinden bir tanesidir.

TARTIŞTIĞI HAMİLE EŞİNİ BIÇAKLAYIP ÖLDÜRDÜ TARTIŞTIĞI HAMİLE EŞİNİ BIÇAKLAYIP ÖLDÜRDÜ

Medya, Baskı ve Organizasyon hizmetleriyle iş ortaklarına birebir temas eden AYÇA Haberleşme ve Yayıncılık Medya Grubu, sahip olduğu değerleri korumaya devam edecektir.