YOL KENARINDA KADIN CESEDİ BULUNDU YOL KENARINDA KADIN CESEDİ BULUNDU

Gazeteci Ferhat Aydoğan ve baş yazar Salih Kurt bu anlamlı buluşmada Çanakkale şehitliğini,Truva atı ve bir çok tarihi yerleri ziyaret ettiler.

Ziyaret sonrasında A Haber Ajansı’nın genel yayın Yönetmeni Gazeteci Ferhat Aydoğan baş yazar Salih Kurt’a sertifikasını ve ziyaret plaketini takdim etti.

SALİH KURT KİMDİR..?

Yazdığı köşe yazıları ile adından sıkça söz ettiren ve milliyetçi vatansever olarak bilinen Salih Kurt uzun yıllar süren biyografisinin detayı ;

1965 Mardin’in Kızıltepe ilçesinde dünyaya gelerek, çok ufak yaşta  o zamanın şartlarıyla ailesinin göç etmesiyle İzmir Gaziemir ilçesine gelerek hayatlarına burda devam ettiler. 

İlköğretimini Gaziemir Yahya Kemal Beyatlı ilköğretim okulunda okuyarak,Lise öğrenimini ise Büyük Çiğli Akşam Lisesinde okudu. Daha sonra yüksek okulunu açıköğretim işletme fakültesinde başarı ile bitirerek, iş hayatına belirli bir süre serbest muhasebecilik yaparak ve bazı büyük firmalarda finans ve (CEO) gibi genel müdürlük görevlerinde yer aldı.

Kendi bilgi ve birikimini daha hayırlı ve daha başarı sağlayacak işlere atılarak İnşaat yapsat gibi işlerine başladı.

Kendi firmasına ait 5 ayrı şirketi olan Salih Kurt 
Akparti ve MHP tarafından yazdığı köşe yazıları ile saygıyla tanınmaktadır.İyi bir Türkiye sevdalısı ve uzun yıllara dayanan Recep Tayyip Erdoğan hayranlığı olan Salih Kurt,Türkiye genelinde AYÇA Haberleşme ve Yayıncılığa bağlı A Haber Ajansı ve Son Vakit Haber’in Baş yazarlığını yapmaktadır. Yazdığı yazıları ile zaman zaman muhalefeti eleştiren ve Türk gençliğinede önem arz eden yazıları beğeni ile okunurken halen ikamet ettiği İzmir de yaşamaktadır.

Salih Kurt evli olup 4 kız 1 oğlan olmak üzere 5 çocuk babasıdır.