Büyük bir kalabalık topluluğu ile karşılayan Ak Ocaklar yönetimi, misafirlerini Mersin'de bir otelde konferans salonunda toplantı yaptılar. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Ak Ocaklar Mersin İl Başkanı Barış Çifçi ; öncelikle gelen tüm davetlilere teşekkür ederek, uyuşturucu ile mücadele verdiklerini ve bu anlamda Mersin Valimizin ve tüm emniyet güçlerimizin bu konudaki çabalarımızı destekleyerek teşekkür ederken, tüm yetkili makam, kurum ve kuruluşlara da ayrı ayrı teşekkür edip, Türk milletine ve Müslüman alemine saygı, selam, dua ve ahde vefa diliyoruz dedi.

CHP'YE GEÇEN BELEDİYE O GAZETE ABONELİKLERİNİ İPTAL ETTİ CHP'YE GEÇEN BELEDİYE O GAZETE ABONELİKLERİNİ İPTAL ETTİ

Toplantının ardından gelen misafirler Bora Toprak ve Aydın Daş ile beraber kalabalık bir şekilde, bir dizi ziyaretler için, konvoy halinde esnafı dolaşıp Covid-19 salgını'nı anlatarak "Sağlığınız Bizim İçin Önemlidir" diyerek maske ve dezenfekte dağıttılar.

Ak Ocaklar / Tarihçe

Ak Ocaklar Derneği, 30 eylül 2014 yılında Hakan Yiğit tarafından kurulmuş ve halen Genel Başkanlığı Hakan Yiğit tarafından yürütülen bir sivil toplum kuruluşudur.

Her daim devlet geleneklerine sahip çıkan Ak Ocaklar Derneği, genel merkez üyeleri, il-ilçe başkanlıkları ve temsilcilikleri ile bulunduğu il-ilçelerde ve ülkenin dört bir yanında halka ses olmuştur.

Ülkemizde yaşanan hain FETÖ darbe girişiminde yönetim kurulu üyelerinden Erkan Yiğit şehit, Volkan Yiğit ise gazi olmuştur. Yine Alper Kaymakçı Ak Ocaklar Derneği’nin vermiş olduğu şehitlerden birisidir.

Yeni yönetim kurulunu belirleyen Ak Ocaklar Derneği, ülke menfaati ve devlet ilkelerine bağlı kalarak çalışmalarını sürdürmekte olup “15 Temmuz’u unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız” diyerek Anadolu ruhunu canlı tutmak adına paneller düzenleyerek çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir.