Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Başkan Yardımcılığı görevinde yapılan değişiklikle ilgili bir açıklama yaptı. Selma Tutgun’un yerine yapılan yeni görevlendirme ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Arslan Belediyemizdeki yapının daha işlevsel hale gelmesi ve taze kan ile bu yapının güçlendirilmesi adına, yılda en az 1 defa başkan yardımcımızı değiştireceğimi ve meclis üyelerimizi dönüşümlü olarak Başkan Yardımcılığı görevine getireceğimi söylemiştik. Çameli ilçemizde yaşayan her kesimin temsil edilmesini sağlamak için bu görev değişimini yapıyorum. Göreve Gelen Başkan Yardımcımız Fethi Uğur Belediyemize ve Çameli’mize çok önemli hizmetlerde bulunacaktır. Belediyemize ve Çameli’mize hayırlı olsun” dedi.

POLİKLİNİK OLARAK KULLANILAN 3 KONTEYNER KÜL OLDU POLİKLİNİK OLARAK KULLANILAN 3 KONTEYNER KÜL OLDU

Başkan Arslan ;Özellikle vatandaşlarımızdan gelen memnuniyet yönündeki geri dönüşler bizleri son derece mutlu eden 1 Yıldır azimli ve özverili çalışmalarından dolayı Selma Tutgun kardeşimize yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.

“Bu Bir Bayrak Yarışıdır”

Başkan yardımcılığı görevinde, önümüzdeki Yılda rutin değişimin süreceğine işaret eden Başkan Arslan “Göreve geldiğimiz günden bu yana bizimle birlikte yol yürüyen ve bundan sonra da tecrübelerinden faydalanacağımız Selma Tutgun arkadaşımızın da görevinden ayrılması, bu rutin değişimin bir sonucudur. Amacımız; Çameli’nde yaşayan vatandaşlarımıza, hizmetin en iyisini en kısa sürede ulaştırmaktır” diyen Arslan “Bu bağlamda belediyeciliğin bir ekip işi olduğu gerçeği ile doğru ve işlevsel bir ekip kurmak ve beraber yol yürümek zorundayız. Bu bir bayrak yarışıdır Başkan Yardımcılığına gelen Fethi Uğur’un yeni göreviyle Belediyemize ve Çameli’mize çok önemli hizmetlerde bulunacaktır. Belediyemize ve Çameli’mize hayırlı olsun” dedi.

BAŞKAN YARDIMCISI FETHİ UĞUR’UN ÖZGEÇMİŞİ;

1968 yılında Çameli Akpınar Mahallesinde doğan Fethi Uğur 1984 yılında Market ve Bakkallıkla ticaret hayatına atılarak 2 dönem ve yarım dönem olmak üzere 13 yıl Sarıkavak Mahallesi Muhtarlığı yaptı Ticaret Hayatına Otobüs İşletmeciliği ile devam ederek Çameli’de Sivil Toplum Kuruluşlarında yönetim üyeliği ve Alabalık Birliği ve Şoförler Odası yönetimi üyeliği, Camii Yaşatma ve Güzelleştirme Derneğinde Başkanlık ve Sarıkavak Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanlık görevinde yer aldı.

SİYASİ HAYATI

Çameli AK Parti kurucu delegelerinden olup, partinin değişik kademelerinde görev almıştır. 2014 Mahalli İdareler seçiminde Çameli Belediyesi Meclis Üyeliği ve Denizli Büyükşehir Belediyesinin Meclisinde çeşitli komisyonlarda görev almıştır Evli ve 2 çocuk babası olan Fethi Uğur 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Tekrardan Belediye Meclis Üyesi seçilerek Ocak 2021 ‘ten itibaren Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.