Denizli'nin Çameli ilçesinde, Elmalı Yayla Turizmi ve Alabalık Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlik kapsamında Anadolu'nun yaşayan efsanelerinden Hakkı Bulut 1 saati aşkın süre konser verdi. Çameli Elmalı Mahallesi'nin tanıtımı ve turizminin canlanması amacıyla, Elmalı Mahallesi tarafından organize edilen etkinliğe 2 binin üzerinde vatandaş katıldı. 

Elmalı Mahallesi Sosyal Tesisi'nde gerçekleştirilen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Daha sonra yerel sanatçılar, "Tolga Şener, Özcan Biçe, Hasan Adıgüzel, Murat Özyurt ve Ahmet Erarslan" kendi eserleri ve yöresel şarkılar ile konser verdi. Şenlik finalini ise Anadolu'nun efsane seslerinden Hakkı Bulut yaptı. Bulut, sempatik ve sıcak kanlı sahne performansıyla 1 saati aşkın süre katılımcılara unutulmaz bir konser yaşattı. Hakkı Bulut'a her yaştan onlarca insan sevgi gösterisinde bulunurken, genç yaşlı birçok vatandaşımız fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.



MAHALLELİ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN ŞENLİK

Çameli'nin Elmalı Mahallesi muhtarı Mustafa Eriş, Haber48 mikrofonlarına konuştu. Düzenlenen şenlikle ilgili sorularımıza samimi cevaplar veren Eriş, "Bu şenliği düzenleme fikri kahvede arkadaşlarla otururken ortaya çıktı. Potansiyelimizi insanlara göstermemiz ve Elmalı'yı tanıtmamız için iyi olacağını düşündük. Mahallelimiz ile birlik olarak, onların desteğiyle bu şenliği düzenledik. Elmalı Mahallesi, yurt dışına alabalık ihraç eden ama aynı zamanda yayla turizminde büyük potansiyele sahip bir yer. Bu potansiyeli, yerel ürünlerimizi, alabalığımızı halkımıza tanıtmak istiyoruz. Bu yıl ilk kez gerçekleştirdiğimiz, Elmalı Yayla Turizmi ve Alabalık Şenliği'ni önümüzdeki yıl daha geniş katılımlı olacak şekilde düzenlemek istiyoruz" dedi.



ÇAMELİ BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ARSLAN'DAN TEŞEKKÜR

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, gecede sahneye çıkarak etkinlikle ilgili konuşma yaptı. Alçak gönüllü ve samimi bir açıklamadan bulunan Arslan, Elmalı Mahallesi'nde düzenlenen etkinlik için Belediye'nin kasasından 1 lira çıkmadığını vurguladı. Çameli'yi ve Elmalı Mahallesi'ni tanıtma anlamında düzenlenen şenliğin önemine dikkat çeken Başkan Cengiz Arslan, "Elmalı Mahalle Muhtarımız Mustafa Eriş'e ve organizasyonda emeği geçen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi. Arslan, Çameli - Elmalı kara yolunun hizmete girmesinin ardından Elmalı Mahallesi'nin hızla geliştiğini ve bir cazibe merkezi haline geldiğine vurgu yaptı.



ÇAMELİ PARMAKLA GÖSTERİLEN ÖRNEK BİR İLÇE 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Çameli İlçesi, biten ve yapımı süren birçok projemiz sayesinde örnek bir ilçe haline geldi. Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) tarafından da desteklenen projelerimiz, Çameli'yi diğer ilçeler için incelenmesi gereken bir yer haline getirdi. Yayla turizmine ek olarak, Çameli'ye yamaç paraşütü alanımız ve yamaç paraşütü eğitimlerimiz ile önemli bir alternatif kazandırdık. Tüm ilçemizi ve yaylalarımızı "Likya Yolu"na bağlayan bisiklet yolları ile birleştirdik. Buna ek olarak yürüyüş yolları da ekledik. Yerel ürünler konusunda da sıkı bir çalışma yaparak, Çameli'ye özgü tüm yerel ürünlerimiz için Coğrafi İşaret başvurusunda bulunduk. İlçemizde, Belediye iştiraklerimiz ve vatandaşlarımızın özel girişimleri arasında bir birliktelik oluşturduk. Tüm yıl turizme elverişli hale getirdiğimiz ilçemizde, dört mevsim yapılabilecek aktiviteleri arttırmanın uğraşı içindeyiz" dedi.

ESKİ BAKAN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU ESKİ BAKAN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU