Denizli, Muğla, Burdur ve Antalya illeri sınırında bulunan ve Denizli iline bağlı olan Çameli ilçesi eşsiz doğası ve zorlu parkurları ile birçok doğa sporunun yanı sıra 'off road' gibi motor sporlarına ev sahipliği yapıyor. Çameli Belediyesi ve Fethiye Doğa Sporları Kulübü ortaklığında, bu yıl yedincisi düzenlenecek olan 'Likya Trophy Off Road Turu' etkinliği, 8 /9/10 Kasım tarihlerinde Çamelili öğrencilere burs verilmesi amacıyla Çameli'nin ev sahipliğinde düzenlenecek.



Çameli - Boncuk Dağları - Altınyayla güzerhanında, kanyon, dere, göller, yayla yolları ve eşsiz güzelliğe sahip ormanlık alanda düzenlenecek olan 'Likya Trophy Off Road Turu' kapsamında, bölgedeki antik kentler de ziyaret edilecek. GEKA desteği ile Çameli Belediyesi tarafından yapılan ve bölgenin türünde tek projesi olan Çameli Taş Konakları'nda katılımcılar iki gece kamp yapacak. 



ETKİNLİK GELİRİ ÖĞRENCİLERE BURS OLACAK

Çameli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ve ilçenin sosyal, kültürel, ekonomik gelişimine yönelik projelerin yanı sıra eğitim konusunda da gerçekleştirilen projelerden biri olan 'Likya Trophy Off Road Turu', elde edilen gelirin öğrencilere eğitim bursu olarak aktarıldığı önemli projelerden biri olma özelliğini taşıyor. Bu anlamda, Likya Trophy Off Road Turu'na katılacak olan katılımcıların ödeyecekleri ücretlerin eğitime verecekleri bir destek olarak görülmesi gerektiğini vurgulayan Çameli Belediyesi Kültür ve Turizm Danışmanı İbrahim Putgül, doğa tutkunu vatandaşlarımızı bu etkinliğe davet ettiğini söyledi.



DÖRT DÖRTLÜK KAMP DENEYİMİ

'Likya Trophy Off Road Turu' kapsamında 3 gün boyunca toplam 310 kilometrelik köy, dağ ve orman yollarında eşsiz bir deneyim sizleri bekliyor. Kamp alanı olarak Çameli Belediyesi'nin tahsis edeceği Çameli Taş Konakları tesisinde, isteyen katılımcılar çadır kurabilir ya da araçlarında kalabilecekken, isteyen katılımcılar da ücreti mukabilinde tesisin taş konaklarında konaklayabilecek. 

Kamp alanında wc, temiz su, wi-fi ve kamp ateşi bulunuyor. Ayrıca, kamp yeri olarak kullanılacak olan Çameli Taş Konakları'nda, restoran, yüzme havuzu, hamam gibi imkanlardan da uygun fiyatlarla yararlanılabilecek. Etkinliğe yolcu olarak katılacak katılımcılar için araç ayarlaması yapılabiliyor. Erken gelecek katılımcılar ile Çameli Taş Konakları'nın kamp alanında bir gece önceden buluşulacak.

SAĞDAN BAKARSAN TAVUK, SOLDAN BAKARSAN HOROZ! SAĞDAN BAKARSAN TAVUK, SOLDAN BAKARSAN HOROZ!