Süper Lig'e yükselen Denizlispor'da gerginlik devam ediyor. Sezonun ilk maçına çıkmadan hemen önce Fethiye'de polislerle kavga eden Başkan Ali Çetin, Denizlispor Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında eski başkan Süleyman Urkay hakkında aşağılayıcı bir ifade kullanınca olanlar oldu. Denizlispor'un bir önceki başkanı Süleyman Urkay, yerel bir televizyon kanalında canlı yayınlanan basın toplantısını, beraberindeki iki kişi ile birlikte Denizlispor kulüp binasına geldi. 

"BANKAYA GİTSE KREDİ VERMEZLER"

Eski Başkan Süleyman Urkay için, "Bankaya gitse kredi vermezler" ifadelerini kullanan Ali Çetin, konuşmasına devam ederken Urkay toplantıyı silahla bastı. Eski başkan hakkında aşağılayıcı ifadeler kullanan Çetin ve toplantıyı silahla basan eski başkan Urkay'ın arasında yaşanan arbede Denizli halkına ve taraftarlara "neler oluyor" dedirtti.



URKAY VE BERABERİNDEKİ İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Süleyman Urkay ve iki kişinin kulüpte çıkardığı arbedeye güvenlik görevlileri müdahale etti. Silahlı olan Urkay ve beraberindeki iki kişi olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

ALİ ÇETİN YUMUŞADI: "CANI SAĞOLSUN, O DA BURADA EMEK VERMİŞ YILLARCA"

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yaşanan olayları kamuoyunun takdirine bıraktıklarını ifade etti. Çetin, "Bir kişinin belinde silah varmış. Gerçekten ayıp, yazıklar olsun. Yapacak bir şey yok. Canı sağolsun. O da burada emek vermiş yıllarca. Ama gerçekten üzücü bir durum. Hiç yakışmadı kendisine. Olayı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Ama bizi hiç kimse yıldıramayacak. Sonuna kadar bu şehre mahcup olmamak için tüm mücadelemizi vereceğiz" diye konuştu.



ALİ ÇETİN, EN SON TFF VE HAKEMLERİ TEHDİT ETMİŞTİ

Denizlispor Başkanı Ali Çetin'in eski yönetimi sert bir dille eleştirmesi ve sürekli olarak ekonomik sıkıntılardan bahsetmesi ilk değil. Çetin, son olarak Fenerbahçe ile oynanan ve 2-1'lik skorla kaybettikleri lig maçından sonra, TFF ve hakemlere ateş püskürmüş, Denizlispor'un hakem hatasından dolayı bir kez daha benzer şekilde zarar görmesi halinde Denizli halkını ve Denizlispor taraftarını kimsenin tutamayacağını söyleyerek açık tehditte bulunmuştu.

KAYIP EKONOMİST KORHAN BERZEG’DEN 1 YIL SONRA İLK İZ! KAYIP EKONOMİST KORHAN BERZEG’DEN 1 YIL SONRA İLK İZ!