Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan tarihi Fethiye Balık Pazarı'nda, 14 Ağustos Çarşamba günü akşam saat 19.00 sıralarında yaşanan akıl almaz olaylar emniyette de devam ediyor. 

Alınan bilgilere göre, Yukatel Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin ve içinde oğlunun da bulunduğu 3 kişi Fethiye Balık Pazarı'nda bir restaurantta çalışanlara sinkaflı küfürler ederek rezervasyon yapılmış bir masaya ısrarla oturmak istemişler. Çevredeki vatandaşların yoğun tepkisine rağmen eylemlerine bir süre devam eden Ali Çetin'in, balık pazarından çıktığı sırada görevlerini yapan trafik polislerine küfür ederek saldırdığı, takviye olarak gelen asayiş büroya bağlı polislerden birinin tabancasını almaya çalıştığı belirtilmişti. Güçlükle zaptedilen ve önce Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülen Ali Çetin ve beraberindeki kişilerin vukuatları bununla da sınırlı kalmadı. Grup daha sonra işlemlerinin yapılması için Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.




YUKATEL DENİZLİSPOR KULÜP BAŞKANI ALİ ÇETİN'DEN FETHİYE İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜNE TEHDİT

Alınan bilgilere göre rezaletin sonu yaşananlarla sınırlı kalmamış. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri tarafından Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürülen Yukatel Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin'in, Fethiye İlçe Emniyet Müdürü'nü tehdit ettiği, "Hepiniz bittiniz, hepinizi sürdüreceğim, size Fethiye'yi dar edeceğim, benim arkamda Denizlispor Kulübü ve 10 bin Denizlispor taraftarı var" dediği öğrenildi. Hastanede hakaretlerine ve tehditlerine devam eden Ali Çetin'in ilçe emniyet müdürüne sarfettiği sinkaflı küfürler ve tehdit akıllara durgunluk verdi. 
 

5. KATTAN AŞAĞI ATLAYARAK YAŞAMINA SON VERDİ 5. KATTAN AŞAĞI ATLAYARAK YAŞAMINA SON VERDİ