ARAÇ ŞARAMPOLE YUVARLANDI ARAÇ ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Baş Danışmanı Ahmet Minder, Dereveri Aşireti ve Ekremoğulları Grup Yönetim Kurulu Başkanı genç iş insanı Esat Ekremoğlu’nu ziyaret etti. Yüzlerce kişi tarafından karşılanan Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Ahmet Minder için büyükbaş kurban kesildi. Batman’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Baş Danışman Ahmet Minder’e günün anısına Dereveri Aşireti ve Ekremoğulları Grup Yönetim Kurulu Başkanı Esat Ekremoğlu tarafından plaket takdim edildi.

“BATMAN HALKI MİSAFİRPERVER”

“Batman’ın yeri her zaman yanımda farklı olmuştur. Esat beye ve ekibine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim.” diye konuşan Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Ahmet Minder; “Batman halkının vatanına, milletine, Bayrağına ve birbirlerine olan bağlılıklarına bir kez daha şahit olduk. Batman halkının misafirperverliğini her zaman takdir etmişimdir. Her fırsatta Batman’a geleceğim. Herkesin ayaklarına ve yüreğine sağlık. Bizde bu birliktelik olduğu sürece sırtımız yere gelmez” diye konuştu.

“MİNDAR’A TEŞEKKÜR EDERİZ”

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Baş Danışmanı Sayın Ahmet Minder’i Ekremoğulları Grupta ağırladığımız için çok mutluyuz” diyen Esat Ekremoğlu; “Bizlere bu onuru verdiği için Sayın Minder’e teşekkür ederiz. İnşallah havaların düzelmesiyle daha geniş bir zamanda kendisini Batman’da ağırlarız. Bizleri yalnız bırakmayan bütün severlerimize teşekkür ederiz.” diye konuştu.