DOLANDIRICININ BABASI PARAYI SAHİBİNE TESLİM ETTİ DOLANDIRICININ BABASI PARAYI SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Başkan Ali Erbaş, İmam Hatipliler Derneği ÖNDER'ce bu yıl Aksaray Üniversitesi’nde organize edilen 18’inci İmam Hatipliler Kurultayı’nda açıklamalarda bulundu.

Hürriyet'ten Fatma Aksu'nun haberine göre, adaletin günümüz dünyasının ihtiyaç duyduğu en önemli değer olduğunu söyleyen Prof. Dr. Ali Erbaş, “Dünyamız savaşlar, salgınlar, yoksulluk, terör gibi devasa sorunların kuşatması altında tarihin en zor dönemlerini yaşamakta. Maalesef İslam dünyasında dinin doğru anlaşılmamasını da kabul etmek zorundayız. Bunun pek çok sebebi var. İslam’ın küresel müdahalelere maruz kaldığını, herkesin yaşama hakkını hak olarak ilan eden İslam’ın muazzez yapısının, terör örgütlerince istismar edildiğini görüyoruz” ifadesini kullandı.

Erbaş, adli yıl açılışına katılmasıyla alakalı tepkilere de “Önderler olarak boş alan bırakmamamız lazım. Adaletsiz İslam olur mu? ‘İnanç, sokakta olmasın insanın içinde olsun, insanla Allah arasında olsun, evine, ticaretine, siyasetine, adaletine, yargısına yansımasın.’ Görüyorsunuz ortalığı ayağa kaldırıyorlar. İnançtan ayıklansın istiyorlar oraları adeta” şeklinde cevap verdi.

Kaynak: T24