Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’i ziyaretinin ardından Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş’ı makamında ziyaret eden Elit Karadağ, Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş’a hizmet anısı adında onur plaketi takdimi yaptı.

Karadağ daha önce Bilindiği üzere Türkiye’deki çağrı merkezi sektörü; pazar büyüklüğü yaklaşık 1,8 milyar TL. 300 adet büyük ve orta ölçekli toplamda 1000 adet çağrı merkezi yaklaşık 49.000 çağrı masası, 55.000 istihdam, gelecek 5 yıliçinde100.000 istihdam çalışanların 50’si lise mezunu, 50’si üniversite veya yüksekokul mezunu olarak teşkil etmek üzere Mardin’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katkısı ile kuruldu.

Bunun yanı sıra Turizm,Tekstil,İnşaat ve Otomotiv sektörünün geniş ağını kuran İsmail Karadağ son olarakda ELİT Karadağ Grup ve Ayça Haberleşme ve Yayıncılığa bağlı ELİT TV televizyonunu kurma çalışmalarını başlatarak en kısa zamanda yayın hayatına Devletine bağlı Milletini ve Bayrağına saygılı bir yayın organı ile hizmete gireceğini duyurdu.

DEREYE DÜŞTÜ! 5 KİŞİDEN ANCAK 1’İ KURTULDU DEREYE DÜŞTÜ! 5 KİŞİDEN ANCAK 1’İ KURTULDU

Karadağ’ın ziyaretine Ayça Haberleşme ve Yayıncılığa bağlı A Haber Ajansı ve Son Vakit haber’in Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Ferhat Aydoğan ile Ankara Temsilcisi Serhat Yağcı ve Dünya Ticaret Yatırım ve Kalkındırma Derneğinin Genel Başkanı Ali Genç ile eşlik etti.