AKP teşkilatlarına seslenen Erdoğan “Harekete geçin. Erken kalkan yol alır. Sahayı güçlü bir şekilde tutmak mecburiyetindeyiz” dedi.

Konuşmasının CHP'yi hedef alan Erdoğan, "CHP içinde yaşanan taciz, tecavüz, hırsızlık, istismarı gözden kaçırmak için başlattıkları karalama kampanyalarını başlarına geçireceğiz" ifadesini kullandı.

15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişiminin yıl dönümüne vurgu yapan Erdoğan, "Bu sinsi yapının ülkede temizlenmesi kolay değildir. Din kisvesi altında bu milleti sömürenlere prim vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasının satır başları şu şekilde:

"TBMM'nin 27'nci dönem çalışmaları verimli şekilde sürüyor. 188 kanun teklifini kabul etmiştir. Bu tekliflerin 108'i uluslararası anlaşma onayıdır. TSK için 17 tezkere kabul edilmiştir. RTÜK, Kişisel Verileri Koruma Kurulu, HSK üyeleri seçimlerini yapan Meclisimiz Sayıştay'ın yeni başkanını belirlemiştir. Meclis iç tüzüğü değişikliği ve 11'inci kalkınma planı Genel Kurul'da onaylanmıştır. Yazılı soru önergelerinden 31 binden fazlası cevaplanmıştır. Bu yasama yılında Meclisimiz 101 birleşimde 650 saat çalışmış, görüşmeler 31 bin sayfayı geçen tutanaklarda kayıt altına alınmıştır. Pek çok önemli düzenleme bu dönemde yürürlüğe girmiştir. Bu konudaki gayretleriniz ve fedakarlıklarınız için teşekkür ediyorum.

Yasama ve yürütmenin arasındaki iletişimin güçlendirilmesi her iki taraf açısında da olumlu neticelere vesile olmaktadır. Milletvekillerimiz sahada yüz yüze, Meclis ziyaretçileri vasıtasıyla kendilerine ulaşan talepleri ve tespitleri yürütme, özellikle ulaştırma ihtiyacı duymaktadır. Her gün bir bakanımızın Meclis’te bulunmasını sağlayarak bu talep ve tespitlerin doğrudan en üst düzeyde muhattabına ulaştırılmasını temin ettik."

"CHP ve şürekâsı kendilerince yakaladıkları fırsatlarını değerlendirmek için yalan ve iftira çıtasını yükselterek milletimizin zihnini bulandırmaya çalışıyor. Yurt dışındaki kimi çevrelerden aldıkları desteklerle bu kesimin gerçek yüzünü milletimize göstermek boynumuzun borcudur. Onların gündemlerinin peşine takılmayacak sadece hakikatleri ortaya koyarak sergilenen oyunu bozacağız. CHP içinde yaşanan taciz, tecavüz, hırsızlık, istismarı gözden kaçırmak için başlattıkları karalama kampanyalarını başlarına geçireceğiz."

PKK'NIN SÖZDE ALMANYA SORUMLUSU İSTANBUL'DA YAKALANDI PKK'NIN SÖZDE ALMANYA SORUMLUSU İSTANBUL'DA YAKALANDI

Kaynak: Cumhuriyet