Erdoğan’ın açıklamasında kullandığı ifadeler şöyle:

“Devletimiz vatandaşını sahipsiz bırakmamıştır. Sel ve yangın felaketini yaşayan illerimizin tamamını devletimizin gücünü, imkanlarını ve yardım elini yanında hissetmiştir.

Bu süreçte tek kaygımız muhalefetin bu çalışmalara destek olmak yerine günlük siyasetin kısır tartışmalarına meze yapmasıdır. Bizi iş yapmak, hizmet üretmek değil muhalefetin iftiralarıyla uğraşmak yoruyor.

Varsın onlar Bizans benzetmeleriyle milleti tahrik etsinler. Ne diyor İBB Başkanı’nı kalkıp Fatih’e benzetiyor, bunlar Fatih’in  kim olduğunu anlamamış bilmiyorlar. Taksim olaylarında Başbakanlık konutumuzun karşısında ‘Zulüm 1453’te başladı’ yazdılar. Meral Hanım sen kimi kime benzetiyorsun? Duvarlarımıza bu yazıları yazanlarla birlikte beraber yürüyorsun.  Fatih kim, sizler kim?

Etnik ve kültürel fay hatları üzerinden yapılan provokasyonlara izin vermeyiz. 

AK Parti her ne kadar 20 yıllık bir hareket olsa da kökü mazide gözü atide bir geleneğin bugünkü temsilcisidir. Her fırsatta tarihi sorumluluklarımıza, omuzlarımızda taşığımız ağır yüke dikkat çekmemizin sebebi budur. Bu gerçekleri sadece bizler değil, bizden daha çok hasımlarımız biliyor."

Kaynak: T24

DOLANDIRICININ BABASI PARAYI SAHİBİNE TESLİM ETTİ DOLANDIRICININ BABASI PARAYI SAHİBİNE TESLİM ETTİ