Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Kovid-19 nedeniyle yatırıldığı hastanenin yoğun bakım servisindeki tedavisi sürerken, önceki dönem belediye başkanlığı yapan Menderes Türel’in Antalya paylaşımı sosyal medyada tepki gördü.

İşte o paylaşım:

"KİMSE MUHİTTİN BÖCEK'İN SAĞLIK SORUNLARI ÜZERİNDEN SİYASET YAPMASIN"

Sosyal medyadaki tepkilerin ardından açıklama yapan Türel, "Sayın Böcek'e bir kez daha Allah'tan acil şifalar diliyorum" notunu düştüğü paylaşımında şu açıklamayı yaptı: 

YEREL SEÇİMİN İPTALİ DURUMUNDA… YENİ SEÇİM TARİHİ BELLİ OLDU YEREL SEÇİMİN İPTALİ DURUMUNDA… YENİ SEÇİM TARİHİ BELLİ OLDU

"Kimse Muhittin Böcek'in sağlık sorunları üzerinden siyaset yapmasın. Bu yaklaşım Sayın Böcek'e yapılan en büyük haksızlıktır. Sosyal medyada Sayın Böcek ile hiç ilgisi olmayan eski ve yeni fotoğrafların gündem olduğu bir kampanyada Antalya'yı hatırlatmayı çarpıtmak, hizmet üretemeyen siyasi sapkınların marifetidir. Muhittin Böcek'e ilk geçmiş olsun temennisinde bulunan bir kişi olarak bir kez daha kendisine Allah'tan şifa diliyorum. Böcek'in sağlık sorunlarını siyasete alet edenleri de sağduyuya davet ediyorum."

Haber Global