Kaynakçılık yapan Salih Ö. (38), oturduğu binanın karşısındaki binada yaşayan eski eşi Ebru Y., (33) ile beraber yaşadığı iddia edilen Mustafa D. (32) ve 4 yaşındaki kızı E.İ.Ö. ile karşılaştı.

Bir süre takip ettiği eski eşi ve Mustafa D'yi sitenin girişinde durduran Salih Ö, tartışmaya başladı. Tartışma kavgaya dönüşünce Salih Ö, eski eşiyle Mustafa D'ye silahla ateş etti.

MUĞLA YOLUNDA LASTİK PATLADI, ARAÇ ŞARAMPOLE UÇTU: 1 ÖLÜ, 2 YARALI MUĞLA YOLUNDA LASTİK PATLADI, ARAÇ ŞARAMPOLE UÇTU: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Seken kurşunlardan birinin isabet etmesi sonucu S.Ö'nün kızı E.İ.Ö. de yaralandı. S.Ö. aynı silahla başına ateş ederek intihara teşebbüsünde bulundu.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

112 Acil Servis ekipleri, vücuduna çok sayıda kurşun isabet ettiği belirlenen Yüksel'e olay yerinde kalp masajı yaparak hayata döndürmeye çalıştı.

Ambulanslarla Ankara Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ebru Yüksel yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Yaralanan Mustafa D. ile E.İ.Ö'nün hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan S.Ö'nün ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu aktarıldı.

Kaynak: İHA