METEOROLOJİDEN BU İLLERDE YAŞAYANLARA ÖNEMLİ UYARI METEOROLOJİDEN BU İLLERDE YAŞAYANLARA ÖNEMLİ UYARI

Medya dünyasında bir süredir konuşulan Fatih Portakal iddiası gerçek oldu. Hafta içi her gün saat 19:00'da izleyicilerin karşısına çıkan ve Türkiye'nin en çok izlenen haber bültenini sunan Fatih Portakal Fox Tv'den ayrıldı.

Fatih Portakal'ın Fox Haber'in Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'e ayrılma kararını ilettiği ve bir daha haber sunmayacağını söylediği ifade edildi. Ayrılığın iki tarafın anlaşmasıyla gerçekleştiği belirtildi.

"ARTIK YORULDUM"

Fatih Portakal istifa sebebi olarak "yorulmasını" gösterdi. Doğan Şentürk'e "Ben artık yoruldum. Kendimi tekrarlamaya başladım. Artık gazetecilik yapmayacağım emekli olmak istiyorum" dedi.

Fatih Portakal'ın istifasını hafta içinde FOX TV resmi bir açıklama ile kamuoyuna duyuracak. "Emekli olan" Fatih Portakal da vedasını ana haber bülteninde yapacak ve FOX ana haber sunuculuğu devrini kapatacak.

YERİNE GELECEK İSİM HAFTA ORTASINDA AÇIKLANACAK

Fox TV'nin bu kararın ardından hızla yeni bir isim için harekete geçtiği ve bir isimle anlaşma da sağlandığı bildirildi. Bu hafta ortasına kadar yeni ismin de açıklanacağı belirtildi.

SON SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMINDA SAKALLI HALİ DİKKAT ÇEKTİ

Fox TV'yi bırakan Fatih Portakal'ın en son sosyal medya paylaşımında sakallı hali dikkat çekti. Portakal paylaşımında "Kesilmeyen rüzgar eşliğinde 'Pazar keyfi'..." notuyla eşi Armağan Portakal ile bir anını paylaştı.




Kaynak: SonDakika