Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan tarihi Fethiye Balık Pazarı'nda, edinilen bilgiye göre, Yukatel Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin ve aralarında oğlunun da bulunduğu 3 kişilik grup önce bir restaurantta taşkınlık çıkartıp sinkaflı küfürler savurdu sonra polislere küfür etti, saldırdı yetmedi polis memurunun belindeki silahı almaya kalktı.

Çevredeki vatandaşların yoğun tepki gösterdiği Ali Çetin ve beraberindeki kişilerin davranışı pes dedirtti.

MUĞLA İÇİN DE UYARI YAPILDI MUĞLA İÇİN DE UYARI YAPILDI


Alınan bilgilere göre utanç verici olaylar zinciri şu şekilde gelişti; "14 Ağustos 2019 akşam saat 19.00 sıralarında, tarihi Fethiye Balık Pazarı'nda bir restauranta gelen Ali Çetin ve beraberindekiler, daha önceden rezervasyonlu olan bir masaya oturmak istedi. Restaurantta çalışan garsonlardan biri kulüp başkanı Ali Çetin'i uyararak başka bir masaya geçmesini istedi. Öğrenilene göre işletmeye alkollü gelen Çetin'in, önce garsona ağza alınmayacak ağır hakaretler sarfetti, sonra masaya oturarak "Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz?" dediği ve çalışanlara sinkaflı cümleler sarfettiği öğrenildi.

TRAFİK POLİSLERİNE SALDIRDILAR

Çevredeki çok sayıda aile ve vatandaşın tepkisine neden olan bu davranışından sonra restauranttan küfürler savurarak ayrılan Ali Çetin, Fethiye Balık Pazarı'ndan çıktığı sırada Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik polislerine rastlıyor. Ali Çetin ve beraberindeki kişilerin, trafik polislerine sinkaflı küfürler ederek saldırdığı, Yukatel Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin'in trafik polisine küfür eder etmez direkt olarak yumruk savurduğu ve polislerin sakinleştirme çabalarının sonuçsuz kaldığı öğrenildi.


POLİSİN BELİNDEKİ SİLAHI ALMAYA ÇALIŞTI

Kulüp Başkanı Ali Çetin ve grubunun, olay yerine gelen takviye polis ekipleriyle de arbedeye devam ettiği öğrenildi. Bu sırada asayiş ekiplerinden bir polise saldıran Ali Çetin'in, polisin belindeki beylik tabancasını almaya çalıştığı ve polislerin gruba biber gazıyla müdahale ederek zaptetmeyi denediği ifade edildi. Güçlükle kontrol altına alınan grubun sağlık kontrolleri için Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürüldüğü ancak burada da şiddet eylemlerine ve küfür savurmaya devam ettikleri bildirildi. 

Yukatel Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin ve oğlunun da içinde bulunduğu diğer üç kişi hakında Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı.