Sözcü'den Selami Aydın’ın haberine göre, Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri’nde protokol üyeleri ve iş insanlarına ayrıcalık yapılmak için özel bir birim kurulduğu tespit edildi. PAÜ Hastanesi'nde başlatılan yeni uygulamada protokol ve iş insanlarına için yeni bir muayene birimi oluşturuldu. Protokol ve iş insanlarına hastane girişinde ayrı bir kapıyı kullanma imkanı sağlandı ve özel personel görevlendirildi.

OLAYDAN SONRA KAÇTI, ANCAK YAKALANDI OLAYDAN SONRA KAÇTI, ANCAK YAKALANDI

ÖZEL YAZI GÖNDERİLDİ


PAÜ'deki skandal PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof.Dr. Selçuk Yüksel'in protokol üyeleri ve iş insanlarına yazı göndermesiyle tespit edildi.


Selçuk Yüksel imzalı yazıda; “Değerli Protokol Üyeleri ve İş İnsanları, PAÜ Hastaneleri olarak siz değerli misafirlerimizin sağlığı ve zamanı bizler için çok kıymetlidir. Bu kapsamda Başhekimlik koridorunda yeni kurulan muayene birimi sizler için hizmet vermeye başlamış olup, randevu ve muayene işlemlerinizi mümkün olan en hızlı, en iyi şekilde verebilmek için düzenlenmiştir. Bölüm başkanı Başhekim Yardımcımız Sayın Doç. Dr. Özer Öztekin olup sorumlusu Kerim Bahçeli ile iletişime geçebilirsiniz. Muayene için plaza girişi ya da Başhekimlik koridor kapısını kullanabilir, randevu ve hizmet almak için +533 810 30 46 numaralı telefondan yardım alabilirsiniz” sözleri kullanıldı.

Twitter'dan iş insanı ve protokol üyelerine gönderilen yazıyı yayımlayan Öztürk uygulamanın iptal edilmesini talep etti. Öztürk paylaşımında " Bir üniversite hastanesinin hastaları ekonomik ve sosyal statülerine göre sınıflandırması hiç hoş olmamış. Protokol ve İş insanlarının sağlığı ve zamanı çok kıymetli imiş !! vatandaşın canı" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Sözcü