Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanlığı ile Çameli Belediyesi arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmeleri anlaşma ile sonuçlanarak, imza altına alındı. Çameli Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen törene, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Denizli Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Sezai Söylemez katıldı .

‘İŞÇİ VE EMEKÇİ KARDEŞLERİMİZE HAYIRLI OLSUN

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan yaptığı konuşmada “İşçilerimizin sosyal haklarını koruyarak, imkânlarımız ve Hükümetimizin yıllık katsayı artışı doğrultusunda zam uygulamaya çalıştık. Sözleşme 2 yılı kapsıyor. “Emek en yüce değerdir” anlayışıyla hareket ettiklerini ifade eden Başkan Arslan, giderek zorlaşan ekonomik koşullara rağmen emekçinin hakkını korumaya devam edeceklerini dile getirdi

EMEKLİ OLAN YILDIZ TİLBE'DEN 'MAAŞ' İSYANI EMEKLİ OLAN YILDIZ TİLBE'DEN 'MAAŞ' İSYANI

Önemli olan çalışanlarımızın parasının düzenli ödenmesidir. Göreve geldiğimiz günden bu yana çalışanlarımızın alnının teri soğumadan emeğinin karşılığını almasına özen gösteriyoruz” dedi. Hizmet-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Sezayi Söylemez konuşmasında; “Başkanımız Cengiz Arslan ve ekibi görüşmelerimiz sürecinde çok olumlu yaklaştı. Ortak bir noktada buluştuk Kendilerine teşekkür ederiz” dedi.