Geçtiğimiz ay, 19 yıldır evli olduğu ve 1,5 yıldır ayrı yaşadığı eşi S.A. hakkında şiddet gördüğü için savcılığa şikâyette bulunan Filiz Adalı, "Artık sesimi duyurmak istiyorum. Yıllarca fiziksel ve cinsel şiddet gördüm. Öldürülmek istemiyorum. İsmimin öldürülen kadınlar arasında geçmesini istemiyorum" ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Başsavcılığı, S.A.'ya 6 ay uzaklaştırma kararı ve elektronik kelepçe kararı verdi. 2 çocuk annesi Filiz Adalı ise, çocuklarının psikolojilerinin bozulması ve il dışına taşınma kararı nedeniyle dilekçeyle mahkemeye başvurarak şikâyetinden vazgeçti. S.A. hakkında uzaklaştırma ve elektronik kelepçe kararı kaldırıldı.

Çocuklarıyla beraber yaşayan Filiz Adalı, dün akşam ise evinin önünde karşılaştığı eşi S.A. ile tartıştı. S.A., sopayla Adalı'nın başına vurdu. Kanlar içinde kalan Adalı, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başına 10 dikiş atılan Adalı, ardından taburcu edildi. Adalı’nın şikâyetinin ardından S.A. ise Kilimli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Filiz Adalı, çocuğunun doğum günü için ilçe merkezinde yaptığı alışverişin ardından eve dönerken eşiyle karşılaştığını aralarında çıkan tartışmada eşinin kendisine saldırdığını söyledi. Adalı, kocasının sopayla başına vurduğunu ifade etti.

Cumhuriyet başsavcılığının olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

EHLİYETTE YENİ DÖNEM Mİ? AÇIKLAMA GELDİ EHLİYETTE YENİ DÖNEM Mİ? AÇIKLAMA GELDİ

Kaynak: İHA