Didim’in Akyeniköy Mahallesinde dedesi ve ninesiyle birlikte yaşayan, ilçedeki bir demir işletmesinde çalışan 23 yaşındaki Deniz Çınar’ın cansız bedeni 1 Kasım Pazar sabahı evinin sokağında bulunmuştu. Çınar’ın cansız bedeni sabah saatlerinde işe giden ağabeyi tarafından bulundu. Cinayet sonrası Didim İlçe Jandarma ekipleri, olayı kısa sürede aydınlattı. Olayın meydana geldiği akşam saatlerinde Deniz Çınar’ın, en yakın arkadaşı olan ve askerden izne geldiği öğrenilen Ahmet Öztürk (24) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Kamera Kayıtları Zanlıyı Ele Verdi

Mahalledeki kamera kayıtlarını izleyerek olayı aydınlatan jandarma ekipleri, olayın faili olan Ahmet Öztürk’ü gözaltına aldı. Gözaltına alınan Öztürk cinayeti itiraf ederken, olay akşamı alkollü olduğunu ve Deniz Çınar’la sözlü tartışma sonrası kendisini itmesinin ardından bıçakladığını itiraf etti. Öztürk, Deniz Çınar ile çocukluk arkadaşı olduğunu ev aynı sokakta yaşadıklarını ifade ederken, Çınar’ın vücudundan kan geldiğini görmesinin ardından korktuğunu ve olay yerinden kaçtığını itiraf etti. Öztürk’ün ifadesinde olaydan dolayı pişman olduğunu ifade ettiği öğrenildi.

FACİADA ÖLENLERDEN İKİSİ BABA, OĞUL… FACİADA ÖLENLERDEN İKİSİ BABA, OĞUL…

Gözaltına alınan Öztürk, jandarmadaki ifadesinin ardından Didim Adliyesine sevk edildi. Hayatını kaybeden Deniz Çınar’ın cenazesi ise otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Akyeniköy’de toprağa verildi.


Kaynak: İHA