Kırşehir'de Hasan A. (21) ile kız arkadaşı olduğu öğrenilen Şeyma D.(18), dün saat 16.00 sıralarında 40 BB 601 plakalı otomobil ile bir anda ortadan kayboldu. Çocuklarına ulaşamayan aileler, durumu polis ekiplerine bildirdi.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ikilinin bulunması için çalışma başlattı. Ekipler, yapılan çalışma sırasında Bağbaşı Mahallesi Ağbayır mevkisinde ormanda terk edilmiş otomobil ihbarı aldı. Yapılan incelemede otomobilin Hasan A.'ya ait olduğu belirlendi.

Kırşehir'de kayıp Hasan ile kız arkadaşı Şeyma'dan haber alınamıyor

EŞYALARI BULUNDU

Otomobilde yapılan aramada ikiliye ait cep telefonları, mont ve Şeyma D.'ye ait kişisel eşyalarının olduğu çanta bulundu. Ekiplerin ormanda başlattığı çalışmalar sürdürülüyor.

Kırşehir'de kayıp Hasan ile kız arkadaşı Şeyma'dan haber alınamıyor

"OĞLUMDAN HABER ALAMIYORUZ"

Kayıp Hasan A.'nın babası Sedat A., "Oğlumdan dün saat 16.00 itibariyle bir daha haber alamadık. Telefonlarını aradım açmadı. Bizde birkaç saat bekledikten sonra polise giderek kayıp ihbarında bulunduk. Polis, bir gün sonra bana ait olan oğlumun kullandığını düşündüğümüz aracı Bağbaşı Mahallesi Ağbayır mevkiinde ormanlık alanda kilitli bir şekilde bulmuş. Araçta oğluma ve yanındaki kız arkadaşına ait eşyalar bulunmuş. Yetkililerden bir an önce oğlumu ve yanındaki kız arkadaşını bulmalarını istiyoruz" dedi.

TARTIŞTIĞI HAMİLE EŞİNİ BIÇAKLAYIP ÖLDÜRDÜ TARTIŞTIĞI HAMİLE EŞİNİ BIÇAKLAYIP ÖLDÜRDÜ

Kaynak: İHA