BAKANLIKTAN ALTIN KARARI: FİYATLAR ETKİLENİR Mİ? BAKANLIKTAN ALTIN KARARI: FİYATLAR ETKİLENİR Mİ?

Geçtiğimiz günlerde tramvaya kakasını yaptığı gerekçesiyle hedef haline gelen ve yapılan incelemelerde kumpas kurulduğu tespit edilen Boji’yle alakalı yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Murat Ongun, Boji’yi sahiplendirmek istediklerini belirtti.


“Bunca spekülasyondan sonra başına bir şey gelmesinden korkuyoruz” ifadesini kullanan Ongun, Boji’nin geniş alana ihtiyacı olduğunu aktararak bir aile aradıklarını dile getirdi.


Gazeteci Nagehan Alçı, bugün ‘Açıkhava Tımarhanesi’ başlıklı yazısında Boji’ye kurulan kumpası yazdı. Boji’nin son durumunu sorduğu Murat Ongun’dan aldığı cevabı aktaran Alçı’nın yazısındaki ilgili bölüm şöyle:


“Öte yandan Ongun’a tüm bu gelişmelerden sonra Boji’nin ne yaptığını da sordum.Geniş bir alana ihtiyacı olan bir köpekmiş, şimdi böyle bir yerde bakılıyor ve dinleniyormuş. Ongun sokaklara salmaktan endişe ettiklerini söyledi. “Bunca spekülasyondan sonra başına bir şey gelmesinden korkuyoruz” dedi. O nedenle Boji’yi geniş arazisi olan hali vakti yerinde bir eve vermek istiyorlarmış, buradan duyurayım…Elbette yaşananlar çok tatsız ama ben Ongun’un endişesini de biraz fazla buldum. Yani bu ülkede siyasi cinayetler köpeklere uzanacaksa tası tarağı toplayıp hep birlikte tımarhanenin yolunu tutalım derim…”


Kaynak: T24