İddianameye göre H.T., doktorun odasından çıkar çıkmaz annesini aradı. Genç kadın annesinin yanında bulunan teyzesi Ö.T.’ye, olanları anlattı. Teyze Ö.T. hemen hastaneye geldi. Ö.T. ile yeğeni H.T., doktor ile koridorda karşılaştı. Taraflar arasında sözlü tartışma yaşandı. H.T. ve teyzesi Ö.T. ifadelerinde doktorun “Özür dilerim. Yanlış anlamışsınız. Sizin için ne yapabilirim? İsteyeceğiniz her şeyi verebilirim. Olay aramızda kalsın” dediğini iddia ettiler. H.T. ile Dr. T.H.’nin iç çamaşırları incelenmek üzere alındı. Laboratuvar raporu da taciz iddialarını destekler nitelikte çıktı. Dr. T.H.’nin 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası ile yargılanması talep edilen iddianame mahkemece kabul edildi.

“Cinsel organımla kendisine temas etmem fiziken mümkün değil”
Soruşturma kapsamında ifadesi alınan evli ve iki çocuk babası Dr. T.H., kendisine iftira atıldığını söyledi. Dr. T.H. ifadesinde, H.T.’ye yönelik muayene işlemi sırasında kapısının kilitli olmadığını, dolayısı ile cinsel saldırıda bulunmasının imkânsız olduğunu söyledi. Genç kadının sedyede uzandığı esnada kendisinin de ayakta olduğunu söyleyen Dr. T.H.  “Hasta, müdahale esnasında sol eli ile bacağıma doğru müdahale yaptı. Ben geri çekildim. Ben duyduğum rahatsızlıktan ötürü, ‘Ameliyatı başka bir doktora yaptırabilirsin’ dedim. Şahsı muayene ettiğim sedyenin yüksekliği göbeğimin seviyesindedir. Cinsel organımla kendisine temas etmem fiziken mümkün değil. Kesinlikle bu şahıslara, ‘İsteyeceğiniz her şeyi verebilirim. Olay aramızda kalsın’ demedim.” dedi.

YEREL SEÇİMİN İPTALİ DURUMUNDA… YENİ SEÇİM TARİHİ BELLİ OLDU YEREL SEÇİMİN İPTALİ DURUMUNDA… YENİ SEÇİM TARİHİ BELLİ OLDU

İç çamaşırını eşi teslim etti
H.T.’nin şikâyeti üzerine aynı gün soruşturma başlatıldı. Dr. T.H. gözaltında kaldı. Taraflardan kan örnekleri alındı. H.T. ile Dr. T.H.’nin iç çamaşırları ile pantolonları incelenmek üzere alındı. Doktorun iç çamaşırını polislere, aynı hastanede çalışan meslektaşı eşi teslim etti. İddianamede, laboratuvar sonucuyla ilgili olarak, “Şüphelinin külotunun iç ön kısmı üzerinde alınan vücut sıvısı örneğinde, müşteki H.T. ve şüpheli T.H.’den alınan kan örneklerinden alınan genotiplerin karışık olarak bulunduğunun belirtildiği, bu hususun müştekinin Cinsel Saldırı iddialarını destekler nitelikte çıktı. Doktor T.H.’nin 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanması talep edilen iddianame mahkemece kabul edildi.

Kaynak: İnternetHaber