Meteoroloji hava sıcaklıklarının bugünden itibaren artmaya başlayacağını ve hafta sonu mevsim normalleri civarı ve yer yer biraz üzerine çıkacağını açıkladı.


Meteoroloji’nin açıklamasında “Ülkemizde Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri yağış beklenmiyor. Pazartesi ve Salı günü kuzey kesimlerde sağanak yağışlar bekleniyor. Marmara ile kuzey, iç ve doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi beklendiğinden ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı güncel tahmin ve uyarıları takip etmeleri önem arz etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

İŞTE 1 YIL SONRA GÖRÜLECEK DOLAR KURU İŞTE 1 YIL SONRA GÖRÜLECEK DOLAR KURU


ZİRAİ DON UYARISI


Yurdumuzun iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin edildiğinden, zirai faaliyetlerin devam ettiği bölgelerde çiftçilerimizin ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.


PUS VE SİS UYARISI


Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerde yer yer yoğun olmak üzere sis ve pus hadisesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
 

Kaynak: T24