Ömerağa Mahallesi Alemdar Caddesi'nde meydana gelen olayda, trans birey Nefes Balkan ile sevgilisi Tunahan Türker arasında tartışma çıktı. Bir süre devam eden tartışmada Nefes Balkan, 5'inci kattaki evinin penceresinden beton zemine düştü.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olayı görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Balkan, Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Balkan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

SEVGİLİSİ TUTUKLANDI

Olay sırasında evde bulunan sevgilisi Tunahan Türker gözaltına alındı. Polisin yaptığı inceleme sonucu evde bazı eşyaların hasar gördüğü belirlenince arbede yaşanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Türker adliyeye sevk edilirken, sağ elinden yaralandığı ve sargıya alındığı dikkat çekti. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Türker, cezaevine gönderildi.

"PENCEREYE KOŞTU, ENGEL OLAMADIM"

AİLELER DİKKAT! BU BEBEKLER İÇİN TOPLAMA KARARI VERİLDİ AİLELER DİKKAT! BU BEBEKLER İÇİN TOPLAMA KARARI VERİLDİ

Soruşturma kapsamında 'kasten adam öldürme' suçlamasıyla tutuklanan Tunahan Türker'in ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde, olay anında alkol ve uyuşturucu madde etkisinde olduklarını belirten Türker'in, "Olay gecesi Nefes ile kavga ettik daha sonra kendisini pencereden atmaya çalıştı, ben engel oldum. Yine tartışmaya devam ettik. Bir anda pencereye koştu ve ben engel olamadım" dediği öğrenildi.

Kaynak: T24