METEOROLOJİDEN ÇÖL TOZU UYARISI! NEFES ALMAKTA ZORLUK ÇEKİLECEK METEOROLOJİDEN ÇÖL TOZU UYARISI! NEFES ALMAKTA ZORLUK ÇEKİLECEK

Suriye'nin kuzeyinde kurulmak istenen terör koridorunu engellemek, bölgede yaşayan yerel halkın kimliğinin değiştirilmesine mani olmak ve ülkemizin güney sınırında bir terör devletinin oluşmamasını sağlamak için 9 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 16:00'da başlatılan 'Barış Pınarı Harekatı' için destek mesajları gelmeye devam ediyor.

Ülkemizin bekası için başlatılan bu harekata, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek de destek verdi. Çiçek sosyal medya hesapları ve üniversitenin internet sayfasında yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ'NİN BARIŞ PINARI HAREKATINA İLİŞKİN KAMUOYU AÇIKLAMASI

"Maruz kaldığı türlü saldırılara rağmen bölgedeki gücünü her geçen gün arttıran Ülkemiz, Barış Pınarı Harekatı ile vatanımızın bölünmez bütünlüğünü tüm dünyaya bir kez daha haykıracaktır. Ortadoğu'yu yıllardır biçimlendirme çabası içinde olan odakların, hudutlarımıza kadar dayandırdıkları tehdit görmezden gelinemeyecek kadar açıktır. Nitekim terör tehdidini bertaraf etme kudretini göstermekten hiçbir zaman çekinmeyen Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, gerçekleştireceği operasyonlarla şehitlerimizin asil ruhlarını yine yeniden şad edeceklerdir.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi olarak; demokrasi sınırları dışına çıkan hiçbir mücadele biçiminin meşru kılınamayacağının altını çizerek, Ülkemizin bölünmez bütünlüğü adına devletimizin gerçekleştirdiği her operasyonun arkasında duracağız. Bu vesile ile Barış Pınarı Harekatı'nda görev alacak askerlerimize başarılar diliyor, dayanışma içerisinde bulunan milletimize şükranlarımızı sunuyoruz."