Geçtiğimiz yıl akciğerlerinden rahatsızlık geçiren ancak tedavi sonucu iyileşen, geçtiğimiz günlerde yeniden fenalaşan Ünlüoğlu son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde yer alıyordu. Dizinin son bölümünde yer almayan Tarık Ünlüoğlu, hayatını kaybetti.

KURTLAR VADİSİ'NİN TESTERE NECMİSİ OLARAK NAM SALDI

Türk sinemasının usta ismi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kurtlar Vadisi'nde 'Testere Necmi' karakteriyle bilinen ve 'Benim Annem Bir Melek' gibi farklı konseptlerdeki dizilerde de gösterdiği performanslarla takdir toplayan Ünlüoğlu, 61 yaşındaydı.



Tiyatrodan, sinema perdesine ve televizyon ekranlarına kadar birçok alanda tanınan usta oyuncu 61 yaşında hayatını kaybetti. Ölümüyle sanat dünyasını yasa boğan Tarık Ünlüoğlu, en çok da Oktay Kaynarca'yı derinden sarstı.

AİLESİ TAKSİCİDEN HABER ALAMADI! KORKUNÇ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI AİLESİ TAKSİCİDEN HABER ALAMADI! KORKUNÇ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

OKTAY KAYNARCA'DAN DUYGU DOLU VEDA MESAJI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da birlikte rol alan Oktay Kaynarca, yol arkadaşını kaybetmenin üzüntüsünü "Abim! Mekanın cennet olsun canım abim" sözleriyle dile getirdi. Kaynarca, yıllar önce de Kurtlar Vadisi'nde Tarık Ünlüoğlu ile rol almıştı.