Koronavirüs salgınıyla mücadele amacıyla 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması devam ediyor. Yasağın uygulandığı Trabzon'da yaşayan Hasan Yazıcı, iş yerindeki akvaryumda bulunan balıkları beslemek için polisten izin istedi. İl Emniyet Müdürlüğü'nün izin verdiği vatandaş, balıklarını besledikten sonra sosyal medya hesabı üzerinden polis ekiplerine teşekkür etti.

SOSYAL MEDYADAN İZİN İSTEDİ

Ortahisar ilçesi Çukurçayır Mahallesi'nde oturan Hasan Yazıcı, İl Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabı üzerinden, başka bir bölgedeki iş yerinde akvaryumda bulunan balıkları yemlemek için izin istedi. Yazıcı, "İş yerimde akvaryumum var, içinde balıklar var ve üç gündür açlar. Evim Çukurçayır'da, iş yerim Yenicuma'da, 1 kilometre mesafe. Balıklarımızın ölmelerini hele de açlıktan ölmelerini istemiyoruz ve çok üzülüyoruz. Biz sadece 20 dakikalığına izin istiyoruz" paylaşımına, olumlu yanıt aldı.

BALIKLARINI BESLEYİP TEŞEKKÜR ETTİ

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'nün "Balıklarınıza yem verip dönebilirsiniz. Alınan tedbirler bizlerin sağlığı için. İyi günler dileriz." cevabı üzerine Yazıcı, iş yerine giderek balıklara yem verdi. Balıkları beslediği anları cep telefonu kamerasıyla kaydederek sosyal medyada paylaşan Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve Emniyet teşkilatına teşekkür etti.

'KIZ ARKADAŞ' KAVGASINDA KAN DÖKÜLDÜ 'KIZ ARKADAŞ' KAVGASINDA KAN DÖKÜLDÜ