OLAYDAN SONRA KAÇTI, ANCAK YAKALANDI OLAYDAN SONRA KAÇTI, ANCAK YAKALANDI

Denizli’de üniversite son sınıf öğrencisi olan 22 yaşındaki Cennet Tuba Tokbaş, sevgilisi olan 22 yaşındaki Recep Berkay H. tarafından boğularak öldürüldü.
Kadın cinayeti, dün gece saat 23.00 sıralarında, Yunusemre Mahallesi 6409 Sokak’ta bulunan apart dairesinde yaşandı. İddiaya göre, Pamukkale Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi olan Cennet Tuba Tokbaş ile sevgilisi Recep Berkay H. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Recep Berkay H., Tokbaş’ı elleriyle boğarak öldürdü ve rdından da daireden çıkıp, aynı mahallede yaşayan ailesinin evine gitti.

KATİL ZANLISININ ANNESİ POLİSİ ARADI

Recep Berkay H., annesine Tokbaş ile tartıştıklarını ve Tokbaş’ın evin salonunda hareketsiz kaldığını söyledi. Anne, polisi aradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Cennet Tuba Tokbaş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, işsiz olduğu öğrenilen Recep Berkay H.’yi ailesinin evinde gözaltına aldı.

Yapılan incelemenin ardından genç kadının cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis, kadın cinayetine ilişkin soruşturma başlattı.


Kaynak:İHA