İlçeye bağlı Buluttepe Mahallesi 390 Sokak’ta 15 Ocak 2019 tarihinde dershaneden çıkıp evine giden Berfin Özek, bir süre önce ayrıldığı erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltikin asitli saldırısına uğradı.

Yüzünde yanık oluşan Özek, yanık ünitesindeki tedavisinin ardından taburcu oldu ancak yüzünde ağır yanık izleri kaldı. Sağ gözü görme yetisini kaybeden Özek’in göz kapakları ve dudağına estetik operasyon yapıldı.

ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİ

Saldırının ardından yakalanıp, tutuklanan Çeltik, kasten yaralama suçundan 13 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. 2020 yılı Nisan ayında davanın görüldüğü 1inci Ağır Ceza Mahkemesine dilekçe vererek Casim Ozan Çeltik hakkındaki şikayetini geri alan Özek, daha sonra verdiği karardan pişman olduğunu ifade ederek, o dönem büyük bir travma içerisinde olduğunu kaydetti.

YOL KENARINDA ÖLDÜRÜLEN KADININ KİMLİĞİ BELLİ OLDU YOL KENARINDA ÖLDÜRÜLEN KADININ KİMLİĞİ BELLİ OLDU

TAHLİYE OLDU, EVLENDİLER

Casim Ozan Çeltik son duruşmada tahliye edildi. Berfin Özek ile barışan Casim Ozan Çeltik evlenmeye karar verdi. Berfin Özek, dün yüzünü tanınmaz hale getiren erkek arkadaşı Casim Ozan Çeltik ile evlendi. Berfin Özek’in evliliği sosyal medyada paylaşıldı.

Kaynak İHA