Haber 48 olarak Hidromek Yetkili Servisi'nin Muğla ilinin Yatağan ilçesindeki şubesini ziyaret ettik.

2002'de kurulan Hidromek, ekskavatörlerle işe başladı ve bünyesindeki iş makinelerinin sayısını ve çeşitlerini geliştirerek yoluna devam ediyor. Müşteri memnuniyetinin ne kadar önemli olduğunu vurgulayan firma, birçok aracı için garanti süresi geçse de müşteri memnuniyetinden dolayı garanti kapsamına alıyor.

2006 yılında Bodrum'da faaliyete başlayan Kavak Hafriyat Ltd.Şti. Mesul Müdürü iş insanı Sadık Kavak, konuyla ilgili olarak "2016 model iş makinemiz vardı. Arıza yaptı. 2000 saat garantiliydi ve garanti süresi geçmişti. Bizde yetkili servis çağırdık, geldi. Şanzımanda bir sorun olduğunu söyledi ve garantisi bittiği halde garanti kapsamına aldılar." diyerek Hidromekle çalışmaktan memnun olduğunu ifade etti.

Hidromek Yatağan Yetkili Servisi Müdürü Hüseyin Elmacı ise müşteri memnuniyetinin firmadaki öneminin altını çizerek " Biz 2003 yılında Yatağan'a geldik. Müşteri memnuniyeti ilk amacımız.  Daha sonra hizmet kalitesi amacımız. Bu şekilde müşterilerimize hizmet vermekten mutluyuz, gururluyuz. Büyük bir firmayla çalışıyoruz. Büyük bir firmanın yetkili servisiyiz. Hidromek artık dünya çapında bir firma oldu. Türkiye'deki en iyi firmalardan bir tanesi biz de bunun bayrağını taşımaktan mutluyuz. Müşterilerimize hizmet vermekten keyif alıyoruz." dedi.

MUĞLA-YATAĞAN MAÇINDA ÇIKAN OLAYDAN YENİ GÖRÜNTÜLER MUĞLA-YATAĞAN MAÇINDA ÇIKAN OLAYDAN YENİ GÖRÜNTÜLER

Elmacı, Türkiye'de 60'ın üzerinde yetkili servisleri olduğunu kaydederek, "7 bölgede de kendi bölge müdürlüklerimiz var. Aynı zamanda Hidromek olarak servis hizmeti vermektedirler. Onlarla beraber karşılıklı olarak işlerimizi yürütüyoruz. Onlardan da çok destek alıyoruz. Müşteri memnuniyeti, yedek parça ve tamirat açısından ortaklaşa çalışıyoruz." diye konuştu.