Buna göre 17 Aralık Cuma (bugün) günü saat 9:00 ile 15:00 arasında Kafaca, Nebiköy Mahallelerinde, Çırpıovası mevkiinde, Orman İşletme deposu ve Yatağan çöğlüğü civarında 6 saat elektrikler kesilecek.

19 Aralık Pazar günü saat 10:00 ile 15:00 arasında Köklük, Kozağaç, Bencik, Çamlıca, Yaylaköy ve Cazgırlar Mahallelerinde 5 saat kesinti uygulanacak.

YATAĞAN’IN KAZANANI BELLİ OLDU! YATAĞAN’IN KAZANANI BELLİ OLDU!

20 Aralık Pazartesi günü saat 9:00 ile 15:00 arasında Nebiköy Mahallesi Ova mevkii, Hisarardı, Yaya, Hacıbayramlar, Hacıveliler, Kırıkköy, Turgut, Gökgedik, Turgutlar ve Zeytinköy Mahallelerinde 6 saat elektrikler kesilecek.

21 Aralık Salı günü ise saat 9:00 ile 14:00 arasında Kavak, Elmacık, Kadıköy, Mesken, Yukarıyayla, Çakırlar, Şeref, Esenköy Mahallelerinde, Deştin Mahallesi Merkez Sokakta, Bayır Mahallesi Yumaklı mevkiinde 5 saat elektrikler kesilecek.

JENERATÖR KULLANAN ABONELERE ŞİRKETTEN UYARI

Kesinti ile ilgili elektrik şirketi tarafından jeneratör kullanan abonelere yapılan uyarıda şu ifadeler kullanıldı: "Yapılacak olan çalışmaların programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde; kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce elektrik enerjisi verileceğinden, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları faydalı olacaktır. Elektrik kesintisi hakkında bilgi almak ve bu konuda oluşabilecek sorunların iletilebilmesi için vatandaşlarımız 186 çözüm merkezi hattını arayabilirler."

Kaynak: İHA