Kaza, Aydın-Muğla Karayolu üzerinde Kafaca Nebiköy yol ayrımında saat 17.30 sıralarında gerçekleşti. 35 BKA 211 plakalı jet yakıtı yüklü tanker, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Kazada, tanker içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı. Çevredekilerin hızla müdahalesi ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla birlikte bölgeye sağlık, polis, itfaiye, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, Muğla Büyükşehir Belediyesi Yatağan İtfaiye Grup Amirliği ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden kurtarıldı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Yatağan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Özellikle bir yaralının kendi imkanlarıyla araçtan çıkarılması, olayın şiddetini gösterdi.

Kazanın ardından, itfaiye ve AFAD ekipleri olası bir yangın ve patlama riskine karşı tedbir aldı. Tankerde bulunan yakıtın alev almaması, yetkilileri derin bir faciadan dönülmesine sevindirdi. Tankerin olay yerinden kaldırılması için çalışmalar başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YATAĞAN’DA ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI YATAĞAN’DA ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI