Adeta bir çöplüğe dönüşen sosyal medyada paylaşılan bir video, en çok izlenenler arasına girdi. Videoda bir kadının eşini aldattığı görülürken detaylar sonra ortaya çıktı.

ALDATMAYI VİDEOYLA TESCİLLEDİ

İddiaya göre yengesinden şüphelenen bir kişi abisinin evine giderek yengesinin, abisini aldattığını tescilledi. Yengesini, tanımadığı bir adamla yarı çıplak halde yakalayan şahıs, aldatmayı da videoya kaydetti.

"ONUN SUÇU YOK ABİ"

Bir yandan kayıt alan şahıs, bir yandan da yengesine ve sevgilisine tehdit dolu ifadeler kullandı. Eşini aldatan kadının ise anlarda "Onun suçu yok abi" ifadesiyle karşılık verdi.

OLAYIN AYRINTILARI ORTAYA ÇIKTI

Çok izlenen videoya konu olan olayın ayrıntıları da ortaya çıktı. Yengesini sevgilisiyle yakalayan adam, aslında bir şüpheyi tescillemek için hareket etmiş. Basılan kadının, aslında eşiyle boşanma sürecinde olduğu ve erkek tarafının kadının aldattığından şüphesi sonrası planlı olarak takibe alındığı iddia edildi.

Evi basan kadının kayınbiraderinin, yengesine karşı içindeki şüpheyi abisine anlattığı ancak abisini duruma inandıramayan adamın aldatmayı bizzat tescilleyerek duruma nokta koymaya çalıştığı öne sürüldü.

TÜRKİYE GERÇEĞİ

RTÜK CİNSEL İÇERİKLİ "SOSİS PARTİSİ: GIDATOPYA" İÇİN HAREKETE GEÇTİ! RTÜK CİNSEL İÇERİKLİ "SOSİS PARTİSİ: GIDATOPYA" İÇİN HAREKETE GEÇTİ!

Videonun çok izlenmesi ve haber konusu olması bir Türkiye gerçeğini daha hatırlattı. Ülkedeki enflasyon, doların 31 TL'yi aşması, terör sorunu, siyasi çekişmeler, yerel seçimlere sayılı günler kalması gibi pek çok konu, bu tür müstehcen görüntülerin gölgesinde kalırken bu tür video ve haberlerin ilgi görmesi bir toplum eleştirisini daha gündeme getirdi.

Kaynak: Haber Merkezi