"Büyük özveri ve umutla yetiştirdiğimiz çocuklarımız, Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği gençlerimiz, bu izbelerde; ya tecavüze uğrayıp gelecekleri karartılmakta ya kara bilgilerle zehirlenmekte ya saldırıya uğramakta ya da bir çıkış yolu göremeyerek ölümü seçmektedir. Nur Cemaati’ne ait büyük bir sitedeki yurtta ailesinin baskısıyla kalan 19 yaşındaki Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara baskılara dayanamayarak son sözlerini kayıt altına aldı ve ölüme yürüdü. Enes’in bıraktığı mesajda anlattığı ayrıntılar tarikat yurtlarındaki acı gerçeği bir kez daha hepimizin suratına çarptı."

"ÇOCUKLARIMIZ TARİKAT MİLİTANI HALİNE GETİRİLİYOR, BUNU 15 TEMMUZ'DA GÖRDÜK"

"Büyük umutlarla üniversiteyi kazanan gençlerimiz bir türlü artırılmayan yurt kapasiteleri ve yetersiz kredi-burs olanakları ile yine tarikat yurtlarının tuzağına düşürülüyor. Çocuklarımız bu yurtlarda çağ dışı kafaların tehdidi altında tarikat militanı haline getiriliyor. Böylelerinin neler yapabileceklerini 15 Temmuz 2016’daki FETÖ’cü hain darbe girişiminde yaşayarak gördük. 40 yıl boyunca soruları çalarak, iktidarlar desteğiyle devlet kademelerinde sinsice örgütlenen CIA destekli FETÖ elemanlarından sadece ortaya çıkarılanların sayısı 150 bini aştı. Buna diğer tarikat ve cemaat mensuplarını da eklediğimizde ortaya dehşet verici bir tablo çıkıyor. Denebilir ki; kabaca devletin yasal güvenlik güçlerinin birkaç katına denk bir örgütlenme ile karşı karşıyayız."

"GELECEĞİMİZ ÇALINIYOR"

"Geleceğimiz çalınıyor, gençlerimizin umutları kararıyor. Ülkemiz, devletimiz tehdit altında. Artık bu duruma mutlaka son verilmelidir. Atatürkçü Düşünce Derneği; Kemalist Cumhuriyeti yeniden kurmak, geleceğin terör odakları olabilecek karanlık yuvaları dağıtmak, çocuklarımızı Laik Cumhuriyet düşmanı sapkın zihniyetlerin elinden kurtarmak ve gençlerimizin akıl ve bilim yolunda geleceğe umutla bakmalarını ve muasır medeniyet seviyesini aşmalarını sağlamak için Ulusumuzla birlikte var gücüyle çalışmayı temel görevi saymakta, bu konudaki kararlılığını saygı ile kamuoyuna duyurmaktadır."

METEOROLOJİDEN MUĞLA'YA TOZ TAŞINIMI UYARISI METEOROLOJİDEN MUĞLA'YA TOZ TAŞINIMI UYARISI

Kaynak: İHA