Muğla Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri, il genelinde yürüttüğü uyuşturucu operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. İl Emniyet Müdürlüğü'ne, arı kovanları içinde uyuşturucu sevkiyatı yapıldığına dair yapılan ihbar narkotik ve istihbarat şubesi ekiplerince dikkate alındı.

152 KİLOGRAM EROİN ELE GEÇİRİLDİ

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararı sonrası 35 CPB plakalı araç ekipler tarafından durdurularak arama yapıldı. Arama çalışmasına narkotik köpek de katılırken, kovanların petekleri arasına gizlenmiş 152 kilogram eroin ele geçirildi. Operasyonda F.G., S.S., C.B. ve T.E. isimli şüpheliler gözaltına alınırken, soruşturmanın derinleştirilmesi sonucu M.Ç. isimli şüpheli de İzmir'de yakalandı.

Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından araçta yapılan aramanın ardından şüphelilerin arı kovanlarını Ula'nın Akyaka Mahallesi Çınar mevkisinde araca yüklediklerinin tespit edilmesinin ardından ormanlık alanda bulunan arı kovanları da ekipler tarafından koruyucu elbise giyilerek tek tek incelendi. Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Muğla Adliyesi'ne sevk edildiler.

ORTACA'DAKİ KADIN CİNAYETİNDE KAN DONDURAN AYRINTILAR ORTACA'DAKİ KADIN CİNAYETİNDE KAN DONDURAN AYRINTILAR