1 Kasım 2019 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü olarak göreve atanan ve 25 Kasım tarihinde göreve başlayan Barış Saylak 1 aylık sürede gösterdiği performans ile göz doldurdu. Göreve başladığı günden bu güne kadar ilçelerde Kooperatif Başkanları, Birlik Başkanları, Dernekler, Muhtarlar ve Üreticilerle sürekli temas halinde çalışan Barış Saylak, Muğla’nın adını duyuracak projelere de başladı.

İlçelerde farklı şekilde üretim yaparak çeşitlilik sağlayan üreticileri de ziyaret ederek teşekkür eden Barış Saylak, bu kapsamda yapılacak çalışmalara da destek sözü verdi. Edinilen bilgilere göre, Barış Saylak ilçe müdürlüklerine talimat vererek tüm personellerin kılık kıyafetlerine dikkat etmesini, ve ilçe müdürlüklerin proje üreterek, üreticilerle işbirliği yapmasını istediği öğrenildi.

Ziyaretlere zaman kalmıyor

1 aylık sürede adeta koltukta oturmayan Barış Saylak’a hayırlı olsun ziyaretleri de kısıtlı zamanda yapılabiliyor. Son olarak MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz kendisini ziyaret ederek “hayırlı olsun” dedi.

METEOROLOJİDEN MUĞLA'YA TOZ TAŞINIMI UYARISI METEOROLOJİDEN MUĞLA'YA TOZ TAŞINIMI UYARISI