Barut Otelleri, koronavirüs krizi nedeniyle işlerin durmuş olmasına rağmen çalışanların işten çıkarılmayacağını, askıya alınmayacağını ve ücretsiz izne gönderilmeyeceğini duyurdu.

Koronavirüs salgını nedeniyle sektör büyük bir kriz yaşarken, oteller birer birer kapanıyor, çalışanlar işten çıkarılıyor ya da ücretsiz izne gönderiliyor.

Konuyla ilgili olarak çalışanlarına bir duyuru yapan Barut Otelleri, konaklama tesislerinde işlerin durma noktasına gelmesine rağmen hiçbir çalışanın işten çıkarılmayacağı, askıya alınmayacağı ve ücretsiz izne gönderilmeyeceği belirtildi. Duyuruda, ‘’Tüm çalışanlarımızın maaşlarını tam ödemeye, onları korumaya ve sahiplenmeye devam edeceğiz.’’ denildi.

MUĞLA'NIN  BU İLÇE MAHALLESİNDE NEDEN EZAN OKUNMUYOR? MUĞLA'NIN BU İLÇE MAHALLESİNDE NEDEN EZAN OKUNMUYOR?

Duyuruda, doğudaki ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de hastalığın yayılmasının kontrol altına alınacağına ve böylelikle sektördeki şartların iyileşeceğine inanıldığı belirtilirken, 15 Mayıs 2020’ye doğru içinde bulunulan şartların ve planların yeniden gözden geçirileceği ve atılcak adımların güncelleneceği ifade edildi.