Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Ankara'da, CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, TBMM İdare Amiri Mehmet Göker, CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi, CHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Gökhan Zeybek ve CHP Muğla Milletvekilleri Suat Özcan, Süleyman Girgin ile Mürsel Alban'ı ziyaret etti.

Başkan Gürün'ün CHP Muğla Milletvekillerinden sadece Burak Erbay'ı ziyaret etmemesi dikkat çekti.Telefonda görüşlerini aldığımız Burak Erbay ; "Gece geç saatlere kadar Meclis'te baro görüşmelerini takip ettim.Sosyal Medya hesabımda ki görüntülerimden geç saatlere kadar Meclis'te olduğumu görebilirsiniz. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ün neden sadece beni ziyaret etmediği ile ilgili bir fikrim yok" dedi.

BODRUM'DA SADECE ORAYA ASFALT DÖKÜLMÜYOR! İŞTE NEDENİ BODRUM'DA SADECE ORAYA ASFALT DÖKÜLMÜYOR! İŞTE NEDENİ

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ziyaret sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi, "Ankara’da, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekilimiz Özgür Özel, TBMM İdare Amirimiz Mehmet Göker, milletvekillerimiz Akif Hamzaçebi, Gökan Zeybek ve Muğlamızı TBMM’de başarıyla temsil eden milletvekillerimizi ziyaret ettik."
CHP Muğla Milletvekilleri Süleyman Girgin ve Mürsel Alban ise sosyal medya hesaplarından Başkan Gürün'e ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.