Kredi Yurtlar Kurumu idari binasında bulunan Satranç ve Briç Salonu’nda 03 Nisan Pazar günü biten ligin final haftasında oldukça çekişmeli geçen maçlar sonucunda Muğlaspor şampiyon olurken, ikinciliği Muğla Alya, üçüncülüğü ise Marmaris Yakamoz takımları aldı.

Toplam 9 hafta süren ligin sonunda dereceye giren takımların kupalarını Marmaris Briç Kulübü direktörü Suat Aksoy ve Muğla Briç Kulübü direktörü Erhan Öner’in verdiği ödül töreninde Muğla Briç Ligi’nin destekçisi “Goca Moğla Gazozları” tarafından hazırlanan hediye sepetleri oldukça beğeni kazandı.

Ödül töreninde konuşan Muğla Briç İl Temsilcisi Gökhan Uz, bir akıl sporu olan bricin daha geniş kitlelere ulaşabilmesi için özellikle kadın ve genç sporculara ulaşmayı hedeflediklerini, bu bağlamda da önümüzdeki günlerde briç eğitim kursları açmayı planladıklarını aktardı.

Muğla’da, özellikle Muğlaspor’un 2018 Türkiye Briç Şampiyonluğu ile ciddi bir ivme yakalayan briç sporuna verdikleri destek ve sağladıkları katkıları için Gençlik Ve Spor İl Müdürümüz Sayın Ömer İlman’a ve Spor Şube Müdürümüz Serkan Paçalı’ya teşekkürlerini ileten Gökhan Uz, lige katılan ve dereceye giren takımları tebrik etti.

Muğla Briç Liginde oluşan sıralama ve takım kadroları;

1-MUĞLASPOR

Görkem Kaytan (Kaptan)

İhsan Özcan Pehlivan

Murat Kazıl

Güray Ünver

Hakan Sönmez Oğuz

 2-MUĞLA ALYA

Erman Kahyaoğlu (Kaptan)

Murat Yıldız

Ufuk Baydar

Sunday Özcan

OPERASYONDA ONLARCA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI OPERASYONDA ONLARCA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Arif Bütün

3-MARMARİS YAKAMOZ

Yosef Bali Barışsever(Kaptan)

Mehmet Dereağzı

Gökhan Uz

Ayhan Bacak

Kaynak: Bultenler