MUĞLA’DA BUDAMA EĞİTİMİNİN SERTİFİKALARI VERİLDİ MUĞLA’DA BUDAMA EĞİTİMİNİN SERTİFİKALARI VERİLDİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, katıldığı Zeynep Şenpınar cinayeti davası öncesi partisinin Muğla il binasında basın açıklaması yaptı. Öztunç, Göcek Tüneli, Datça Kargı Koyu'nun özelleştirilmesine yönelik açıklama yaparak, "Muğla'yı satıp 128 Milyar Doları çıkarmaya çalışıyorlar" dedi.

TÜNELİN ÜCRETSİZ OLACAĞINI SÖYLEMİŞLERDİ

Ali Öztunç yaptığı açıklamada, "Zeynep Şenpınar kızımızın duruşması, ücretli Göcek Tüneli ve Datça Kargı Koyu'nun özelleştirilmesi nedeniyle burdayız. Türkiye'nin, belki de en kısa ve en pahalı tüneli Muğla'da 960 metrelik Göcek Tüneli. Gidiş 11, geliş 11 lira. Yazık günah. Bu tünel yap işlet devret modeliyle yapıldı. Hemen yanındaki tüneli devlet yaptı. Onu da firmaya peşkeş çekti. Bu tünelin ücretsiz olacağını söyleyen Ak Parti sözünü tutmadı. Ak Parti'den Göcek Tüneli'ni ücretsiz yapmasını bekliyoruz" dedi.

YARIN DATÇA'DA AÇIKLAMA YAPILACAK

Öztunç, "Datça Kargı Koyu ile ilgili bir sabah uyandık. Cumhurbaşkanı burayı özelleştiriyor. Bırakın kalsın. Ey cumhurbaşkanı buraya kime vereceksin. 128 milyar doları buharlaştırdınız. Şimdi gözünüzü Datça Kargı Koyu'na diktiniz. Muğla'yı satmak istiyorlar. Muğla'yı satıp 128 Milyar Doları çıkarmaya çalışıyorlar. Buralar babanızın malı değil. Milletin malını satamazsınız. Bu toprakları seven herkesle yarın orada olacağız" ifadelerine yer verdi.



Kaynak: Altar Zeyhan