SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞADI SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞADI

EDA AVCI: "CEMAL İLE PINAR'IN İLİŞKİSİNİ AVUKATTAN ÖĞRENDİM"

Mahkemede tanık olarak dinlenen Eda Avcı, "Ben de herkes gibi öğrendim. Salı günü beni bir komutan aradı. Öncesinde bilmiyordum. Pazartesi günü Cemal' in Akyaka'da olduğunu öğrendim. Bir avukat, Cemal'in kızla bir ilişkisi olduğunu, kızın kaybolduğunu bana söyledi. Ben de yaptıysa bunu yaylada yapmıştır dedim. Temizlik yapmaya gittiğini biliyordum. Yaylaya gidip görmek istedim. Gidince büyük bir temizlik yapılmıştı. Ben orayı o şekilde bırakmamıştım. Yaylaya gece geç saat olduğu için Cemal'in ailesi ile gittim. Mertcan Avcı bardaydı. Ben Mertcan'ı yaylaya gittikten sonra geç saatte gördüm. Sabah kadar uyumadık' ifadelerini kullandı.

Avcı, "Sosyal medyada kızın resimleri sürekli paylaşılıyordu. Cemal'le ilişkisi olduğunu duyduğumda öldürmüş olabileceğini düşündüm. Yaparsa bağ evinde yapmıştır diyerek gidip kendi gözlerimle görmek istedim. Herkes kızın 4 gündür kayıp olduğu için öldüğünü düşünüyordu. Cemal normalde hiç sinirli değildi. Daha da içine kapandı. Yemek yetmiyordu. Bir sıkıntısı olduğunu anlamıştım" dedi.

MERTCAN AVCI'NIN KIZ ARKADAŞI: "MERTCAN'IN HAREKETLERİNDE BİR FARKLILIK YOKTU"

Mertcan Avcı'nın kız arkadaşı B. C. ise, "Mertcan Avcı benim erkek arkadaşım. Barda abisine çok yardım ediyordu. Mertcan'ın hareketlerinde hiçbir farklılık sezmedim. Mertcan bana abisinin gözaltına alındığını söyledi. Başkasından değil kendisinden duymamı istedi. Ben cinayeti basından öğrendim" diye konuştu.

TANIK ARDA A: "CEMAL'İ ARAYIP PINAR SENİ TEHDİT Mİ EDİYOR DİYE SORDUM, HAYIR DEDİ"

Tanık Arda A. ise "Pınar'ın yakın arkadaşı beni aradı kaybolduktan sonra. Ben de Cemal'i aradım. Pınar ile bir ilişkin varmış, seni tehdit ediyormuş doğru mu dedim. Doğru değil dedi. Akyaka'da Pınar'ın para istediğini herkes konuşuyordu. Bu nedenle aradım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Altar Zeyhan