Başkan Tuncay Erçin Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Kaytan'a yaptığı açıklamada, “ Maça çıkmayacağımız doğrudur. Çünkü bu oyuna Çine Madranspor’u alet etmem. Yensekte, yenilsekte maçın sonucu bir şekilde bize fatura edilecek. Çine Madranspor kulübü olarak maça çıkmayacağız. Muğlaspor ile Ortaca Belediyespor takımları kendi göbeklerini kendileri kessin” dedi.

FUTBOLCULAR AÇIKLAMA YAPTI: "BİZ MAÇA ÇIKMAK İSTİYORUZ"

Bir grup Çine Madransporlu futbolcu sosyal medyadan, kulüp yönetiminin kendilerine sormadan maça çıkmama kararı aldıklarını söyleyerek, “Bizler Çine Madransporlu futbolcular olarak maça çıkmak istiyoruz. Bize herhangi bir söz hakkı verilmemiştir. Maça çıkmama kararını onaylamıyoruz" dediler.

Kulüp Başkanı Tuncay Erçin'in ise, "Futbolcular öyle ya da böyle ceplerini düşünüyorlar. Ben netim. Çine Madranspor Kulübü bu maçta oynamayacaktır” dediği öğrenildi.

TFF'DEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Çine Madranspor Kulübünün maça çıkmama kararına istinaden TFF’nin Muğlaspor-Çine Madranspor karşılaşması ile ilgili kararı 15 Nisan 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar açıklama yapacağı öğrenildi.

İNŞAAT ÇALIŞANLARI FACİAYI BÖYLE PROTESTO ETTİ İNŞAAT ÇALIŞANLARI FACİAYI BÖYLE PROTESTO ETTİ

Kaynak: AltarZeyhan