Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanununa göre uygulanan koruyucu ve destekleyici tedbirlerin izlenmesine yönelik 2020 yılının ilk Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Valilik 75. Yıl Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya; Vali Esengül Civelek, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Osman Toprakçı ve kurul üyesi kurumların temsilcileri katıldı.

Toplantıda il genelinde çocuk koruma alanında hizmetlerin yürütülmesinin izlenmesi, koruyucu ve önleyici tedbirin uygulanmasında yaşanan sorunların tespiti ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin uygulamaya konulmasına ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

MUĞLA’DA EVDE REÇETE HİZMETİ BAŞLATILDI MUĞLA’DA EVDE REÇETE HİZMETİ BAŞLATILDI

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından alınan koruyucu, önleyici tedbirler ve yürütülen çalışmalar hakkında sunum yapıldı.